1

Topic: Sa sustinem DNA-ul, nu sa fugim de el, asa cum fac cei din PSD!

Stim cine conduce clasa politica si ca numai DNA-ul face curatenie si atunci, nu trebuie sa o sustinem?

http://stiri-ultima-ora.ro/stim-cine-co … o-sustinem

2

Re: Sa sustinem DNA-ul, nu sa fugim de el, asa cum fac cei din PSD!

ATENTIE CAMARAZI!

Organizatia A.R.A.D. organizatoarea mitingului, a fost de acord sa revocam mitingul! Imi cer scuze ca va dau aceasta veste, dar sunt obligat s-o fac din cel putin cinci motive si anume:
1. Pana acum nu mi s-a comunicat, ca s-a primit aprobare pt. mitingul din data de 23 martie 2015, adica ziua de luni, de la sediul PSD, motiv care ne-a determinat sa revocam acest miting.
2. In urma discutiilor pe care le-am avut cu mai multi colegi, care au sustinut ca acest miting este inoportun, deoarece acestia discuta cu o parte din deputatii PSD, UNPR si PC si spera ei sa-i conviga sa voteze impotriva OUG 95/2014, ceea ce ar insemna un mare succes!...numai ca le atrag atentia ca, va fi ca la senat.
3. Am fost de acord cu revocarea mitingului, deoarece daca ordonanta va fi aprobata de Camera Deputatilor m-i se va reprosa mie si organizatiei ARAD, ca din cauza noastra ordonanta a trecut, transformandu-ne pe noi in vinovatii de serviciu.
4. Este dureros cand primesti lovituri "pe la spate" si mai ales, cand aceste lovituri, vin de la oameni pe care tu i-ai considerat prieteni si i-ai tratat ca atare!...totul a inceput din momentul in care am mers la Alba-Iulia, unde am sustinut ca, motivul prezentei mele acolo il reprezinta dorinta mea de unitate a tuturor revolutionarilor.
5. Daca vom pierde...si sigur vom pierde, va rog sa nu ma faceti pe mine raspunzator!...dupa parerea mea singura modalitate sa rezolvam acesta situatie, o reprezinta determinarea premierului Victor Ponta "sa vada adevarul"...ca nu suntem 20 000 de luptatori ci numai cel mult 7000, numar cu care in principiu a fost de acord.

https://www.facebook.com/groups/5812510 … p_activity