1

Topic: Rezervistii serviciilor secrete, Armatei, Politiei si-au facut partid.

Rezervistii serviciilor secrete, Armatei, Politiei si-au facut partid, denumit ALO

Pe scena politica a aparut un nou partid: Alianta Lege si Ordine - ALO - infiintata de fosti ofiteri de Armata, politie si servicii secrete, la care au aderat si civili, intre care doi jurnalisti si un profesor universitar.

ALO este condusa de:  presedintele Gheorghe Dinu, avocat, fost sef  pana in 1997 al serviciului secret Constanta  din structura Ministerului de Interne, denumita generic  "doi si-un sfert", fost candidat la presedintie in 2004 ca independent;   de vicepresedintele-general rezervist Constantin Bartolomeu Savoiu, care este si Mare Maestru al Marii Loji Nationale Romane (MLNR 1880) si vicepresedinte al unei asociatii militare care are in titulatura organizitatia Nord-Atlantica (NATO); de generalul rezervist Constantin Degeratu, fost sef al Marelui Stat Major General al Armatei; de generalii rezervisti  Nicolae Micador si Marin Burgui,  de Adrian Radu si Carmen Grama, fosti ofiter SRI, de profesorul universitar dr. Michael Chircor. Jurnalistii care au aderat la acest partid sunt Laurentiu Solomon si Dan Coste.

Doctrina acestui partid

ALO este un partid care "are drept scop dezvoltarea şi modernizarea societăţii româneşti prin promovarea şi punerea în practică în Romania a doctrinei ordoliberale contemporane de vocaţie germană, cu elemente sociale de tradiţionalism de tip japonez. Doctrina ordoliberală este intitulată simbolic  "a treia cale":  o cale între social - democraţie şi neo-liberalism". Nu se prea intelege cum se pot aplica in Romania elemente sociale  traditionaliste japoneze.

Principala cerere lansata de noul partid  ALO: desfiintarea Curtii Constitutionale

Principala institutie vizata de ALO este Curtea Constitutionala, partidul cerand desfiintarea acesteia pe motiv ca aceasta institutie ar fi incalcat, prin deciziile sale, prevederile Constitutiei. De asemenea, ALO cere revizuirea Constitutiei prin referendum, aceasta cerere nefiind o noutate deoarece numai prin referendum se poate schimba, revizui Constitutia.

Singura deosebire al activitatii anuntate pana acum de aceasta alianta este faptul ca se considera adversarii colonelului Mircea Dogaru, apendicele fondatorului PC Dan Voiculescu, desi si acesta cerea desfiintarea CCR, pe langa desfiintarea ANI, DNA.

de ONDINE GHERGUT

http://www.aliantalegesiordine.ro/post?selID=49

Sursa: MCP Press Agency, Filonia Maxim

2

Re: Rezervistii serviciilor secrete, Armatei, Politiei si-au facut partid.

SOLUŢIA SALVATOARE A ROMÂNILOR, UN NOU PARTID: "ALO"
http://comunicatpentruromani.blogspot.r … n-nou.html