Topic: Comentariu publicat de GEORGEVICI MIHAIL Noiembrie 21, 2010 la 7:03pm
Am anticipat in ultimii ani puterea exploziva si eficace a cetatenilor si chiar alegerea conducatorilor acestora.
Acest lucru poate fi dovedit prin articolele de presa pe care le-am facut publice si care atesta totodata si increderea in forta democratiei, a maselor largi de cetateni.
Astfel, am anticipat alegerea lui Barack Obama ca presedinte al SUA si a lui Traian Basescu in Romania.
Dupa cum se prezinta starea natiunii la aceasta data, urmeaza sa fie ales in functia de presedinte, actualul senator Cristian Diaconescu, iar in functia de primar al Bucurestiului, primarul sectorului 2, generalul in rezerva Neculai Ontanu.
Nota ! Militarii in rezerva in acest moment sunt nemultumiti de situatia actuala din tara si,
NU UITATI, UNPR este singurul partid care le apara drepturile, va ajunge la guvernare tocmai datorita faptului ca se bazeaza pe pregatirea, experienta si disciplina exemplara a militarilor !
Va invit sa urmariti si alte materiale din care rezulta ceva cu totul nou la acest partid, care doreste binele romanilor si are doar 6 luni de la infiintare,
Discursurile liderilor acestui partid se incheie, la fel cum voi face si eu acum,
cu
Doamne Ajuta !
Presedinte Fondator al „MCP (MASS COMMUNICATION POWER)”