1

Topic: Apel contra AOSR

Stimaţi camarazi şi comilitoni,

V-am mai  trimis, uneori, cîteva materiale contra A.O.Ş.R. – vă amintiţi care, Academia Oamenilor de Ştiinţă din România, care a vrut să-l facă pe preşedintele Traian Băsescu "membru de onoare" drept recompensă că i-a dat sediul din Splaiul Independenţei nr. 54. Fără falsă modestie, cred că, inclusiv în urma campaniei duse de mine contra ei, s-a ajuns la tăierea ciolanului de la buget prin O.U.G. nr. 79/1 septembrie 2010 - "ciolan" care era între 1500-2000 de lei pentru membrii A.O.Ş.R., o rentă pe viaţă cu drept de moştenire, acordată de guvern şi de Traian Băsescu, pentru că nu fac altceva decît să taie frunză la cîini - în timp ce nouă militarilor în rezervă ne reproşează că avem "pensii nesimţite"!!!

Între timp, în urma unei cereri repetate de informaţii conform legii nr. 544/2001 şi a refuzului A.O.Ş.R.  de a răspunde – fiindcă, pe de o parte, ageamii aflaţi la conducerea A.O.Ş.R. se consideră mai presus de lege şi, pe de altă parte, fiindcă parlamentarii care sunt membri ai A.O.Ş.R. (ca Ecaterina Andronescu, ministrul Valeriu Tabără, generalul Eugen Bădălan - care, pe lîngă pensia de 5.500 lei ca ex-şef al S.M.G., mai umflă şi leafa de parlamentar şi indemnizaţia de "(c)academician A.O.Ş.R". -, Ion Iliescu şi alţii) îi protejează –, am intentat un proces contra A.O.Ş.R. pe această temă. Dar, după ce, în presă şi pe alte căi, conducerea A.O.Ş.R. s-a văicărit că nu mai are bani şi nu-şi mai poate continua marea activitate „ştiinţifică”, şi-a angajat o a doua casă de avocatură - "Duitraşcu et comp." - ca să o apere şi să refuze să furnizeze informaţiile de interes public.

Semnificativ pentru atitudinea de gaşcă mafiotă a acestei A.O.Ş.R. este faptul că, după ce ministrul Daniel Funeriu a reuşit să dea O.U.G. nr. 79/2010, prin care le tăia "cioanul", Senatul şi toate Comisiile de specialitate din Camera deputaţilor au votat proiectul de lege prin care anulează O.U.G. nr. 79/2010, ca să îşi păstreze mangoţii! Şi, după ce va trece scandalul cu tăierea pensiilor rezerviştilor, cu concedierea poliţiştilor, cu desfiinţarea unor spitale "din lipsă de bani la buget" etc., vor valida - prin  criminala prevedere a "aprobării tacite" - legea de anulare a O.U.G. nr. 79/2010! Sau vor folosi "modelul" verificat al paraşutei Roberta Anastase şi al parvenituilui Sever Voinescu-Cotoi. Pentru că ăştia sunt bandiţii care ne conduc: clica de KGB-işti care au luat Puterea în decembrie 1989! În acest sens, vă reamintesc un aspect elocvent: preşedintele A.O.Ş.R., Vasile Cândea, a fost avansat de la colonel la general, în 29 decembrie 1989, de generalul (r.) spion Nicolae Militaru! Vedeţi, pentru detalii, îndeosebi articolul de la nr. 5, "Disfunctionalitatea de la prostie la epidemie".

Pentru a vă reaminti campania contra acestor escroci cu ştaif, vă retrimit titlurile şi link-urile celor nouă episoade (deocamdată) ale serialului scris contra acestei instituţii-căpuşă de „renume mondial”:1. http://ro.altermedia.info/coruptie/de-c … 18863.html

De cine-i este frica presedintelui AOSR?, February 25th, 20102. http://ro.altermedia.info/coruptie/cine … 19024.html
Cine conduce AOSR: o agramata sau un papa-lapte?!, March 11th, 20103. http://ro.altermedia.info/politica/aosr … 19612.html
AOSR: o gaura neagra in buget, May 9th, 20104. http://ro.altermedia.info/politica/imag … 19230.html
Imaginea AOSR slutita in mass media, March 28th, 20105. http://ro.altermedia.info/general/disfu … 21496.html
Disfunctionalitatea de la prostie la epidemie, November 8th, 20106. http://ro.altermedia.info/coruptie/aosr … 21847.html
AOSR: capusa bugetara, nu for stiintific, December 13th, 20107. http://ro.altermedia.info/coruptie/aosr … 21871.html
AOSR: institutie impostoare, December 15th, 2010

8. http://ro.altermedia.info/coruptie/aosr … 21929.html
AOSR intre imoralitate si musamalizare, December 20th, 2010

9. http://ro.altermedia.info/general/turpi … 22569.html
Turpitudinea AOSR este contagioasa, April 18th, 2011

Menţionez că aici am dat numai linkurile de pe AlterMedia, dar aproape toate au apărut – date de mine sau preluate din iniţiativa directorilor respectivelor reviste – şi în alte publicaţii, precum Curentul internaţional (care apare în S.U.A. şi Canada), Neamul Românesc, Necenzurat, Napocanews etc. Dacă daţi căutare pe vărul Google, folosind titlurile în forma indicată mai sus, adică fără diacritice, veţi găsi locurile unde au apărut sau doar au fost semnalate. Dar măcar să aveţi timp să citiţi serialul în varianta postată pe AlterMedia. Mai ales că, în interiorul fiecărui episod, am dat multe hyperlink-uri cu trimitere (ca bibliografie!) la articolele de presă care etalează escrocheria, impostura, şarlatania reprezentată de A.O.Ş.R.!
Problema pentru care vă inoportunez acum este că, aşa cum veţi constata în  articolul ultim, Turpitudinea AOSR este contagioasă (http://ro.altermedia.info/general/turpi … 22569.html), firma de avocaţi „Dumitraşcu şi ăilalţi”, în „Întîmpinarea” depusă la dosar contra acţiunii mele (care poate fi citită, în textul link-ului de mai sus, dînd click pe hyperlink-ul Intampinare AOSR), iar pentru promptitudine şi comoditate, v-o dau şi în attach) a recurs la tot felul de tertipuri ieftine - unele jenant de proaste -, cu scopul de a îmbrobodi instanţa. Eu nu am depus, încă, la instanţă acest articol – am s-o fac ulterior, în preajma următorului termen de judecată –, dar am nevoie de sfaturile competente ale domniilor voastre şi, îndeosebi, ale colegilor noştri avocaţi, ca să mă apăr mai bine şi, evident, să am cîştig de cauză. 
Mai ales, am nevoie de cazuistică şi de argumente prin care să-mi susţin acţiunea: obligaţia A.O.Ş.R să-mi furnizeze informaţiile solicitate, salariile nominale ale tuturor angajaţilor şi indemnizaţiile date membrilor A.O.Ş.R., cheltuielile făcute de A.O.Ş.R. cu diverse acţiuni etc. (precum am arătat în articolul de la nr. 8), deoarece hrăpăreţii din gaşca asta au făcut şi continuă să facă un adevărat jaf în banii publici – adică ai noştri – sub pretextul că produc ştiinţă, dar nu fac decît să taie frunză la cîini şi să ia o traistă de bani degeaba, plimbîndu-se pe la diverse cheremeze, numite, pompos, de ei, "simpozioane" - cum am demonstrat în articolele de mai sus.
Vă rog să difuzaţi acest apel şi altor colegi - îndeosebi avocaţi -, în speranţa că voi găsi sprijin şi din partea lor.

Vă mulţumesc pentru înţelegere şi pentru ajutor.
Cu bine,
Colonel (r.) Vasile Zărnescu


Sursa: MCP Press Agency, Cristea Costache