1

Topic: Cel mai căutat mafiot român din Europa

Autor:  Georgeta Petrovici

După doi ani de căutări, fiind dat în urmărire internaţională, poliţiştii timişoreni l-au prins pe Dănuţ Remus Ţoc, şeful unei bande de spărgători extrem de sângeroşi. Ţoc îşi lovea cu bâta subalternii care crâcneau, îşi exploata sexual iubitele, lua heroină, iar tâlhăriile sale lăsau morţi şi răniţi. Multe dosare cu autor necunoscut din Germania şi Austria îi sunt puse în cârcă.
Dănuț Remus Țoc (centru) este un infractor violent până la extrem, dar și un strateg diabolic

Un ins violent până la extrem, care-şi bătea subalternii cu bâta de basseball dacă nu îi dădeau ascultare, cunoscător perfect al limbii germane, un strateg diabolic dar cu gusturi foarte rafinate - aşa li s-a prezentat Dănuţ Remus Ţoc poliţiştilor timişoreni care l-au căutat doi ani după un jaf armat cu topoare şi pistol la o casă de pariuri din Austria.

Toate informaţiile din acest articol se bazează pe surse oficiale din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Timiş, provenind de la ofiţerii care i-au urmărit şi analizat până în cele mai mici detalii pe Ţoc şi anturajul său.

Vă recomand să citiţi şi ultimele comentarii postate la articolul apărut în cel mai bun portal de ştiri EVZ.RO!

  x    Daca aş putea, aş vota de mai multe ori!!
         
  x    câte mii de jafuri a făcut nenorocitu ăsta ca să se "sesizeze" miliţia română....care lua şpagă tocmai de la limbricul ăsta ca de obicei....
JUSTIŢIA instaurată de criminalul ILIESCU e de vină.

  x     pentru mâncare furată pt.copii o femeie a luat 3 ani, apoi s-a dovedit că nu mama copiilor a furat, dar degeaba că era săracă...aştia au câte 3 ani pt.omoruri RUŞINE JUSTIŢIEI ROMÂNE CORUPTE(NU-I VINA LUI BĂSESCU)

  x     vai de voi că atâta îl ridicaţi în slăvi ca pe un toto rina de Timişoara, când fura numa sume irizorii şi jafuri de 2 bani, hai să îi luăm la puricat pe ăia cu miliarde din România dacă tot vreţi să ridicaţi pe cineva în slăvi.

  x     scapă cu 7 ani maximum din care va face 3

  x     ELECTROCUTAT !

  x     acum se pune întrebarea: Mai pot fi reabilitaţi astfel de persoane sau trebuie să cerem şi noi reintroducerea pedepsei capitale aşa cum au făcut englezii?

  x     un gunoi de Timişoara aştia care se cred fruntea ţării, dar care sunt în realitate XXXrul plin de astfel de hemoroizi ca acest ţigan interlop

  x     Jignitor ce pedepse se dau în ţara asta, între 7 şi 20 de ani? Este sfidător, în ţara asta prosperă doar infractorii... iar pedepsele sunt doar de ochii lumii, probabil este aşa pentru că ne conduc toţi infractorii şi aici includ toată clasa politică cu aghiotanţii lor din justiţie. Este incredibil, un hoţ care fură ceva de mâncare pentru că îi este foame, primeşte mai mulţi ani decât viermii aştia care distrug sute de vieţi şi nu merită să ne consume aerul pentru că sunt nişte dăunători.

  x      Perfect răspuns Florine !!!! Sunt de acord cu tine!!!! Acum vreun an-doi nu mai ştiu exact...o femeie a furat o raţă (era săracă şi avea trei copii), Nu avea ce să le dea copiilor de mâncare. Au arestat-o şi i-au dat ani de închisoare....pentru o raţă...ALO !!!! JUSTIŢIA !!! UNDE TRĂIM ???? DESCHIDEŢI_VĂ OCHII !!!!!

Citiţi mai mult: Ţoc, spaima Europei! Portretul celui mai crud mafiot român

http://www.evz.ro/detalii/stiri/toc-spa … 41904.html

Sursa: MCP Press Agency, Ioan Cercel