1

Topic: Niky Cotelici - Ciprian Budui Romanul Nostru de Aur

Sursa: MCP Press Agency
Reporter:  Niky Cotelici

Ciprian Budui - Romanul nostru de aur

Campionatul Mondial de Karate Goju-Ryu 2022, desfasurat zilele acestea la Foligno-Italia, a adus Romaniei 124 de medalii, fiind prima tara cu cele mai multe trofee obtinute, urmata de Italia cu 85 medalii si Portugalia cu 67 medalii.
Pentru Romania, imnul national s-a intonat de 38 de ori pentru medaliile de aur, urmand 32 de medalii de argint si 54 medalii de bronz.
Am urmarit  in mod deosebit evolutia sportivului nostru de aur,   BUDUI CIPRIAN, care a obtinut  Locul 1 Echipe Kumite Seniori.
De ani de zile Ciprian obtine titluri si medalii pentru Romania, deci este de notorietate ca acolo unde lupta Ciprian, aurul sa revina Romaniei. Astazi in mod deosebit m-a induiosat ceremonia de premiere, la finalul careia, toti cei prezenti in sala s-au ridicat si au cantat "La multi ani Ciprian!", pentru ca da, Ciprian al nostru a adaugat al 38-lea trandafir in frumosul buchet al vietii!
Iti multumim Ciprian ca imparti cu noi onoarea de a fi roman, ca ne umpli inimile de bucurie si  inca odata, de aici de acasa, iti spunem si noi din inima si cu toata dragostea, La Multi Ani! Oss!