1

Topic: Niky Cotelici Xtreme Military Bootcamp Bacau instructor Codrin G. Co

Sursa: MCP Press Agency
Reporter: Niky Cotelici
Exclusiv MCP Press Agency

Xtreme Military Bootcamp Bacau instructor Codrin G. Cota

Am intalnit destul de des aceasta chemare la arme,  activitate care a devenit o traditie in ultimii ani pentru Xtreme Academy si care atrage tot mai multi tineri si nu numai, pentru a trai o experienta unica, de neuitat.
L-am contactat pe dl Codrin G Cota, organizatorul acestei tabere militare, care ne-a oferit raspunsuri la intrebarile noastre!

Reporter:   De cativa ani organizati aceste tabere militare. Carei categorii de varsta  se adreseaza si ce presupune aceasta activitate?
Codrin G. Cota:  Organizez această tabără de 4 ani de zile, de fapt suntem la cea de-a 4 a ediție. Categoriile de vârstă sunt cuprinse între 10 și 55 de ani. Această tabără fiind una educațională cât și evolutivă, ne adresăm tuturor celor ce-și doresc ceva unic.

Reporter:  Cursantii trebuie sa aiba o anumita conditie fizica?
Codrin G. Cota: Cursanții nu trebuie să aibă o anume pregătire fizică sau de specialitate, ci trebuie doar să-și dorească să fie acolo. De restul ne ocupăm noi.

Reporter: Sunteti autorizat sa organizati aceste tabere militare?
Codrin G. Cota: Da, suntem autorizați ca în cadrul Xtreme Academy să desfășurăm astfel de tabere specifice, menționând totodată că toți instructorii acestei tabere au experiență militară, ei venind din acest mediu ca și profesie.

Reporter: Ce urmariti sa obtineti de la tineri prin organizarea acestor tabere militare?
Codrin G. Cota: Ceea ce ne propunem pentru toți participanții noștri este ca aceștia să aibă parte de o percepție reală de schimbare a mentalității. Schimbarea atitudinii și implicării prin disciplină, a evoluției și cunoașterii prin modulele diverse pe care le implementăm, de la cele bazice la cele medicale și de prim ajutor, la cele de auto-apărare, trageri cu arme airsoft, la cele de cercetare, topografie sau de orientare și de supraviețuire în mediul împădurit. Deci...o percepție reală asupra vieții cazone.

Reporter: Va implicati foarte mult in activitati sportive pentru copii si tineret. Ce mesaj doriti sa transmiteti tineretului si nu numai?
Codrin G. Cota: Ceea ce pot transmite celor ce participă la evenimentele noastre este următorul lucru: țineți minte că nimic măreț nu s-a construit fără efort, muncă, sacrificiu. Așadar...vremurile obligă să cunoaștem, să ne implicăm, să decidem. Depinde doar de noi să alegem ce cozi devin importante și mai ales de ce ne așezăm la acestea și mai ales căror tipuri de activități și oameni le acordăm atenția și timpul nostru.

Dar cine este instructorul Codrin G. Cota ?
- Fost parasutist
- Expert Nivel 4 in Krav Maga
- Instructor Federal Kapap
- Instructor militar
- Fost colaborator FOS - 4 ani
- instructor Fit Combat
- Presedinte fondator Xtreme Academy

Admir foarte mult activitatea si implicarea dvs in formarea si educatia tineretului nostru si va doresc mult succes!

Vrei momente de neuitat si unice?
Hai cu noi la Xtreme Military Bootcamp!

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/ … e=62A0A16B