1

Topic: Niky Cotelici Robert Ionut Florea Arata-le tuturor ca nu este o intamp

Sursa MCP Press Agency
Reporter Niky Cotelici

"Arata-le tuturor ca nu este o intamplare"  Robert Ionut Florea De 4 ori campion Mondial

Il urmaresc de ceva timp, de pe vremea cand, la nici 18 ani, era campion mondial. Am scris atunci despre el, cu mult drag si cu mandrie, induiosata de perseverenta si munca unui copil, dintr-un cartier obisnuit, din Bucuresti.
Cu multiple victorii in palmares, Campion National, Campion European si campion Mondial in anul 2018, Robert Ionut Florea a avut un meci dificil, un adversar pe masura si misiunea de a aduce din nou, acasa, pentru  a 4-a oara, cu cinste, onoare si mandrie,  medalia de aur.
Anul acesta, in perioada 25-31 octombrie, Antalya a gazduit al 17-lea Campionat Mondial de Kempo,  Romania fiind reprezentata de  Echipa A.S.T.M, cu 4 sportivi :
Stoica Gianina Andreea
Robert Ionuț Florea
Pașa Costi Mario
Dadiloveanu Mihai
Antrenor: Sensei Stoica Albert

Ce ne spune vechiul si totodata noul campion mondial despre performantele sale:

"Titlul de campion mondial a patra oară se datorează efortului depus de-a lungul timpului, pentru care mă simt mândru. Una dintre cele mai mari plăceri în viață este atunci când îți depășești limitele, iar acest lucru a fost mai ușor de îndeplinit cu ajutorul antrenorului meu Stoica Albert care m-a îndrumat și m-a sprijinit în tot acest timp și căruia aș vrea să-i mulțumesc pe această cale, dar și Federației Române de Kempo, prin Presedintele Amato Zaharia, care a susținut fiecare sportiv în parte și cu ajutorul cărora am ajuns sa participăm la Campionatul Mondial din Turcia-Antalya unde am obținut o medalie la proba Kempo-submission"

Felicitari, Ionut! Iti multumim pentru eforturile tale, pentru gloria adusa Romaniei si mult succes la competitiile viitoare.