1

Topic: Niky Cotelici - Karateka Dorin Alexe Aur pentru Romania

Sursa MCP Press Agency
Reporter Niky Cotelici

Karateka Dorin Alexe - Aur pentru  Romania

Campionatul European de Karate  Seniori, care se desfasoara in Croatia, la Porec,  aduce si prima medalie de aur pentru Romania, asa cum ne informeaza dl Octavian Amzulescu, Presedintele Federatiei de Karate.
Sportivul roman, Dorin Alexe, a disputat finala Campionatului European  la proba de Para-Karate, sportivi cu probleme de vedere, avandu-l ca adversar pe reprezentantul Federatiei Ruse, Alexei Nurenkov. A obtinut 42,26 puncte, urcand astfel pe prima treapta a podiumului si aducand prima medalie de aur pentru FR Karate la Campionatul European de Seniori.
Dorin este component al CSA Steaua Bucuresti din anul 2015, unde este antrenat de Cristian Bogza.  Dorin este medic si se pregateste sa sustina in toamna examenul de rezidentiat, la putine zile dupa ce va evolua la Campionatul Mondial de Karate WKF, Seniori, care va avea loc in Dubai.
Mi se umple inima de bucurie cand imnul Romaniei strabate mari si tari si il felicit pe Dorin pentru munca depusa, pentru perseverenta si daruirea cu care duce faima tarii noastre peste tot, in lume!
De asemenea, felicitari antrenorului Cristian Bogza si Comisiei Nationale de Para Karate a FR Karate pentru munca depusa de Florin Boca si Bogdan Alic si nu in ultimul rand, Federatiei Romane de Karate, prin Presedintele sau, Octavian Amzulescu, care depune eforturi ca Romania sa fie prezenta la aceste competitii.
Felicitari si mult succes,  tricolorilor!