1

Topic: Niky Cotelici - Clubul de karate al lui Ciprian Budui

Sursa MCP Press Agency
Reporter Niky Cotelici

Clubul de karate Echipa Campionilor - Antrenor Ciprian Budui

Probabil ca nu sunt putini cei care stiu ca, de ceva timp, in Bucuresti functioneaza Clubul Sportiv Echipa Campionilor, al caror antrenor, nimeni altul decat Sensei Ciprian Budui, lucreaza din greu cu campionii de maine, copii mai mici si mai mari, talentati si cu mari sanse de a-l urma pe Senseiul lor pe drumul spinos al victoriei. Echipa Campionilor a fost infiintata de 3 sportivi cu renume, Stefania Sandu, Diana Enea si Ciprian Budui, care, prin sport,  doresc sa deschida noi orizonturi tuturor copiilor.

Echipa Campionilor a participat la Campionatul European de Shito Ryu, care s-a desfăşurat la Arad, in perioda 14-16 iunie 2019. La competitie au participat sportivi din 17 tari.
Clubul Sportiv bucurestean Echipa Campionilor, a fost reprezentat de Sensei Ciprian Budui si de sportiva Bercaru Daria. Ambii au participat atât la probele individuale, cât şi la cele pe echipe.
Munca si abnegatia sportivilor nu au ramas nerasplatite, pentru ca si de aceasta data, Imnul Romaniei s-a ridicat semet spre cer, urcand pe podium sportivi de prestigiu, cum ar fi Sensei Ciprian Budui, care a obtinut medalia de aur la individual, dar si sportivi in afirmare, cam ar fi sportiva Bercaru Daria, care a obtinut locul III pe echipe. 
Echipa Campionilor, o echipa tanara, curajoasa, competitiva si cu spiritul de invingator in sange - aceasta este echipa pe care o antreneaza sportivul nostru de aur, Sensei Ciprian Budui.
Nu-mi ramane decat sa ma inclin in fata acestui campion,  sportiv, invatator, prieten, parinte si nu in ultimul rand, un om de o calitate ireprosabila!
Mult succes, Campionilor in toate luptele! Si sa va intoarceti victoriosi!
Oss!
blob:https://web.whatsapp.com/b9d3571a-7408-44c0-9075-14106fd4b0b1