1

Topic: Niky Cotelici - Robert Ionut Florea Campion Mondial

In exclusivitate pentru MCP Press Agency
Autor: Niky Cotelici
Romanul Robert Ionut Florea -  Campion Mondial World Kempo Championship 2019

Pe 26.04.2019, a avut loc la Guadalajara, Spania, 16th World Kempo Championship. Romania a fost reprezentata de sportivul Robert Ionut Florea, de 18 ani, legitimat la clubul sportiv Dinamovistii Fight  si in Lotul National de Kempo, antrenat de dl Stoica Albert. Cu multiple victorii in palmares, Campion National, Campion European si campion Mondial in anul 2018, Robert Ionut Florea a avut un meci dificil, cu un adversar pe masura, la randul lui fost campion, in lupta pentru obtinerea titlului de campion mondial.
Reporter: Esti Campion Mondial, Robert - Ionut. Ce ne spui noua, suporterilor, de pe cea mai inalta treapta a podiumului?
Campion Mondial: Sunt mandru ca am putut sa ridic steagul pe cea mai inalta treapta a podiumului iar pe viitor ma voi antrena din ce in ce mai intens pentru a-mi mentine titlul de Campion Mondial.

Inimile noastre au tresarit de bucurie si de mandrie,  cand imnul Romaniei s-a inaltat mandru spre cer, facandu-ne cunoscuti peste mari si tari!

Iti multumim Robert Ionut Florea  pentru aceste minunate momente pe care ni le-ai oferit. Te felicitam si iti dorim mult succes in continuare! Suntem mandri ca esti roman!

https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/ … e=5D70786B