PROTESTUL MILITAR MASIV ÎN STRADĂ DIN 9 MAI 2024 ÎMPOTRIVA POLITICIENILOR

FIECARE CETATEAN ARE DREPTUL LA INFORMARE, EDUCARE, LA O VIATA DEMNA, PROSPERA SI CIVILIZATA. ACUM ESTE MOMENTUL COMUNICARII PUBLICE SI AL MEDIATIZARII MARILOR PERFORMANTE IN TARA SI STRAINATATE. SPER SA MERGEM IN ACEST SENS, PE CALEA PROGRESULUI, A DEMOCRATIEI SI A PROSPERITATII, DE CARE AVEM NEVOIE ! DOAMNE AJUTA !
hfrbu
Site Admin
Mesaje: 176
Membru din: Joi Dec 07, 2023 9:18 pm

PROTESTUL MILITAR MASIV ÎN STRADĂ DIN 9 MAI 2024 ÎMPOTRIVA POLITICIENILOR

Mesaj de hfrbu »

9 mai 1877 - proclamarea independenţei
9 mai 1945 - sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial
9 mai 1950 - ziua Europei
și (de ce nu?)
9 mai 2024 - ziua în care pensionarii sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională au protestat masiv în stradă împotriva disprețului cu care politicienii țării au înțeles în ultimii ani să-i trateze și împotriva campaniei de decimare a drepturilor lor și așa mult prea ciuntite și complet nesigure.
📍Te afli printre cei care au așteptat cu sufletul la gură deciziile CCR în ceea ce privește neconstituționalitatea art. VII din OUG nr. 59/2017 care a ciuntit pensiile militare?
📍Ani de zile cuantumul pensiei tale a fost indexat în bătaie de joc, cu procente derizorii sau nu a primit nicio indexare?
📍La ieșirea la pensie ți-a fost amânat dreptul la acordarea soldelor oferite în semn de recunoaștere a loialității și a sacrificiilor carierei militare, iar această amânare încă persistă, deși în nici 2 luni se împlinesc 14 ani de când guvernanții ignoră cu nonșalanță subiectul și se prefac că nu știu că din cauza lor statul român îți e dator de atâta amar de vreme?
📍Ești unul dintre pensionarii titulari ai unui grad militar și nu poți înțelege care este motivația logică pentru care guvernanții consideră că este absolut firesc ca un grad să aibă mai multe valori?
Dacă măcar la una dintre aceste întrebări răspunsul tău este afirmativ, înseamnă că e musai ca joi, 9 mai 2024, la orele 12,00, să vii la protestul organizat de LADPM și ROMIL în fața Ministerului Apărării Naționale.
Spun că-i musai, pentru că revolta ta din mediul online nu ajută. A venit momentul să ieși în stradă. A venit momentul însă, de altfel, este cam ultima șansă să faci diferența între a accepta blazat orice nedreptate dictată politic și a riposta demn împotriva disprețului cu care sunt tratați reprezentanții "garantului suveranităţii, independenţei şi unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale."
A venit momentul să faci ceva pentru tine. Nu te mai lăsa în grija altuia, tu ești primul responsabil pentru modul în care ești tratat.
Ești umilit, batjocorit și vrei ca acest tratament să înceteze? Schimbă modul în care ai reacționat până în prezent. Mobilizează-te, renunță la blazare și amintește-ți că jurământul pe care l-ai depus a venit la pachet cu un statut, iar demnitatea și onoarea conferite de acel statut te obligă să iei atitudine.
Joi, 9 mai 2024, la orele 12,00, vino în fața Ministerului Apărării Naționale!
⭕️ Vino să le arăți de ce și în rezervă sau retragere gradul militar are aceeași valoare ca în activitate!
⭕️ Vino să le arăți unde vor fi peste câțiva ani activii de acum, dacă nu sunt solidari cu rezerviștii din prezent!
⭕️ Vino pentru ca protestul organizat în 9 mai 2024 să rămână în istorie!
⭕️ Vino pentru că e despre tine și pentru tine!
⭕️ Vino să lupți pentru drepturile tale!
Te aștept, eu voi fi acolo.

Ar trebui să vă cuprindă teama de Viorel Boldis
https://www.youtube.com/watch?v=gS03rOSB-n4

La interviul de Ziua Armatei...Cui dau onorul astăzi, trupele; mai suntem români?
https://youtu.be/GnCWyH3TZi4

PROTESTUL MILITAR MASIV ÎN STRADĂ DIN 9 MAI 2024 ÎMPOTRIVA POLITICIENILOR
https://stiri-ultima-ora.ro/protestul-m ... icienilor/
Scrie răspuns