1

Topic: Niky Cotelici - Ciprian Budui, Romania - Sportivul nostru de elita!

Sursa MCP Press Agency - Reporter Niky Cotelici

Ciprian Budui,  Romania -  Sportivul nostru de elita!

Si de aceasta data, romanul nostru de aur, Ciprian Budui, ne-a adus pe culmile extazului, obtinand nu una, ci 2 medalii de aur, la Campionatul European de Shito Ryu, ce s-a  desfăşurat la Arad, in perioda 14-16 iunie 2019. La competitie au participat sportivi  din 17 tari.
Clubul Sportiv bucurestean Echipa Campionilor, a fost  reprezentat de Sensei Ciprian Budui  si de sportiva  Bercaru Daria. Ambii au participat atât la probele individuale, cât şi la cele pe echipe.  Cu toate ca este  de notorietate  ca, acolo unde  lupta Ciprian, aurul sa  revina Romaniei, faptul ca ambele medalii au fost obtinute de  Sensei Ciprian Budui la individual si de echipa pe care o antreneaza, la echipe, mi-a produs o bucurie  imensa, o emotie puternica si o duiosie fara seaman, pentru acesti romani frumosi si cuminti, care  se intrec pe ei insisi,  ca numele  tarii lor sa aiba rezonanta si sa inspire respect!
Niciodata Imnul Romaniei nu m-a infiorat mai mult ca  atunci cand, de pe treapta cea mai inalta a podiumului, sportivul Ciprian Budui a fluturat tricolorul , inaltand semet spre cer mandria de a fi roman!
Iti multumesc,  Sensei Ciprian, ca imparti cu mine si cu ceilalti romani bucuria de a fi cel mai bun! Este o onoare pentru mine sa scriu aceste randuri  despre   un om minunat si un sportiv  de exceptie!
Oss!

blob:https://web.whatsapp.com/f6f1b048-b986-4ceb-bd8c-334c877d3a51