1

Topic: Niky Cotelici - Aademia Nationala Bodyguard Sucursala Buzau

Sursa: MCP PRESS AGENCY
Reporter: Niky Cotelici

ACADEMIA NATIONALA BODYGUARD – Sucursala Buzau
Infiintata in anul 2014, avandu-l  Presedinte pe dl Mihai Constantinescu, fost  luptator SAS,  ANB s-a remarcat  prin multe actiuni si evenimente la care a participat, dar si prin cursurile de formare si perfectionare Garzi de Corp.
Cu filiale in majoritatea oraselor importante din tara, cat si din strainatate, ANB a deschis zilele trecute o noua sucursala in orasul Buzau, condusa de fostul luptator Raducan Gheorghita Sorin,  antrenor la Clubul Sportiv Crang- Buzau.
Am fost intampinati de colegii de la Buzau cu paine  si  sare, dar  si mai mult m-a impresionat caldura si apropierea cu care am fost primiti.
La eveniment au participat garzi de corp din Bucuresti si din tara, reprezentatii departamentului de  presa ANB , cat si televiziunea locala.
Proaspatul  presedinte ANB Buzau,  Raducan Gheorghita Sorin, ne-a invitat sa vizitam sala unde isi desfasoara antrenementele. Cladirea nu este prea aratoasa, dar se confirma zicala ca: “ omul sfinteste locul” pentru  ca ne-a intampinat o sala luminioasa,  ordonata, care sclipea de curatenie.
Am vrut sa cunosc  micii sportivi  cu mari performante de la Clubul Sportiv Crang Buzau.
Am aflat cu bucurie dar si oarecum cu tristete, ca sunt copii care provin din familii obisnuite, cu venituri mici si care nu totdeauna isi permit,  chiar daca sunt foarte talentati, sa participle la competitiile care percept taxe. Antrenorul lor, Raducan Gheorghita Sorin, imi spune ca nici nu se pune problema ca sportivii nevoiasi si care au probleme in familie sa plateasca taxa la clubul la care sunt acreditati, ba mai mult, din pasiune si dragostea pentru sport si pentru copiii talentati,  in totalitate costurile de transport , antrenamente si intretinerea salii sunt suportate de dumnealui.
M-am bucurat sa fiu inconjurata de oameni deosebiti, cu suflete mari si le doresc mult succes in realizarea proiectelor propuse!
OSS!

https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/ … e=5D9EC65F