1

Topic: Niky Cotelici - Le Bistrot Francais

Sursa: MCP Press Agency
By Niky Cotelici

Le Bistrot Francais
Situat in centrul Bucurestiului, Le Bistrot Francais iti creaza deja iluzia de romantism, parfum de iubire, arta si mister.
Dar, hai sa intram!
O  finete aristrocratica ametitoare, impletita cu bun gust si rafinament, te intampina imediat ce ai pasit pragul enigmaticului restaurant. Politetea desavarsita a personalului, caldura si bucuria cu care esti intampinat, discretia si delicatetea localului, iti intareste convingerea ca ai facut o alegere buna.
Mancarurile fine, frantuzesti, preparate de chef Sébastien Gravé, concureaza deopotriva cu cele  romanesti,  unde chef  Sorin Miftode, urca simturile noastre la nivelul sublimului. Desigur, aceste delicatese nu ar fi complete fara aroma unei bauturi fine. Aici intervine maiestria domnului Octavian Gruianu, Sommelier la Relais & Chateaux Le Bistrot Francais. Gama larga si variata de vinuri din podgoriile romanesti cat si vinurile alese frantuzesti, te-ar pune in dificultatea unei alegeri reusite, daca nu ai avea alaturi recomandarea si intuitia exceptionala a domnului Gruianu in materie de vinuri, asociate cu personalitatea si preferinta ta.

Servirea ireprosabila, sofisticata si fina, te va face sa revii la Bistrot Francais, cel mai bun restaurant din Bucuresti, in acest moment.

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/ … e=5D30F3FD