1

Topic: Iata un model de implicare a conducatorului si a cetatenilor de azi!

Dersca, satul dintre dealuri.

ATENTIE LA SINGAPORE

Ar fi de mare folos ca aceasta politica sa fie exportata si catre alte tari...cum ar fi..de pilda...tara noastra care are mare nevoie de un asemenea......tratament radical,la care am...subscrie cu totii...!

ATENTIE LA SINGAPORE !

Domnule Presedinte din Singapore: luati-va o luna de con cediu si va invit sa cunoasteti Acapulco, Cancun, Monterrey, Caracas, Mar del Plata, Bogota si Rio, Madrid, Barcelona si atatea alte locuri,in scopul aplicarii metodei dvs. cu cetatenii corupti si mai ales cu hotii din avutia poporului. O respectuoa sa imbratisare....!

S-a intamplat in Singapore:
Un militar, cu mana de fier, si-a asumat conducerea tarii. In sase luni, din circa 500 mii de detinuti, au ramas doar 50.
Toti ceilalti (criminali recunoscuti) au fost impuscati.
Toti oamenii publici (politicieni, politisti, judecatori, magistrati, etc) corupti au fost im-pus-cati. (Existau mii de probe contra lor).
Toti functionarii hoti au fost im-pus-cati sau au fugit repede din tara.
Multitudinea de drogati care ramaneau dormind pe strada, au fugit disperati in Malaezia, sa scape de impuscare sau de munca fortata.
Un mesaj la radio si televiziune aviza ca tara avea un cancer, care trebuia ex-tir-pat. Daca vreo ruda a sa a fost extirpata, intelege: ea era un cancer pentru natiune.
Dupa ce a curatat tara, reorganizand sistemul politic, legal si penal, acest militar a convocat alegeri directe si a candidat la presedentie.

A castigat cu 100% de voturi !
Astazi, Singapore este una din tarile cu cel mai sigur trai decent . Este una din cele mai dezvoltate si este mult mai sigura decat Statele Unite, Anglia si Israel,la un loc...!
Deja in avion, foaia de imbarcare are un anunt "MOARTE" cu litere mari si rosii si explicatia ca este o pedeapsa posesia de droguri. Orice drog, orice cantitate transportata, cel care a fost detectat cu acestea, sa fie impuscat sau condamnat la inchisoare pe viata cu munca silnica.
Un surfist brazilian a incercat sa intre in Singapore cu o plansa de surf plina de cocaina. Bineinteles ca isi dorea propria moarte. Mama tanarului traficant a aparut la TV cerand lui Lula sa intevina pentru fiul ei; nu a servit la nimic. Nici mama, nici Lula, nici protestele nu au reusit ca Legea sa nu se implineasca.
In hoteluri, "Ghidul orasului" are o pagina care explica ca politia din Singapore garanteaza integritatea fizica a oricarei femei, timp de 24 de ore din zi (asta pentru ca in vechiul Singapore, fara legi si ordine, femeile care ieseau singure erau violate si/sau asasinate). (Guma de mestecat era interzisa in Singapore, pentru simplul fapt ca, aruncata pe jos murdarea trotuarul). Distribuirea de guma de mestecat, nicio sansa. Numai in magazine si nu se dau persoanelor: trebuie sa fie asezate in vase sau suporturi si cei interesati le iau cu voie. Aruncate pe jos ... motiv de amenda foarte scumpa.

Anul trecut, secretara unui prieten, care lucra peste program, la intoarcerea acasa a fost urmata de un echipaj de politie. Cand a ajuns acasa si a pus semnalizarea sa intre in edificiu, i-au cerut sa se opreasca.
Unul din politisti s-a apropiat atunci de geamul masinii si ii spuse:
-"Doamna, asa cum stiti, suntem in campania de civilizare a traficului, amendand infractorii si premiind pe cei care conduc corect. Si dvs Doamna, pe tot drumul pana aici nu ati facut nicio infractiune. FELICITARI ! Aveti aici un cec de 100 dolari singaporezi (echivalent cu 80 dolari US) si va cerem sa semnati de primire, va rog"...
Ti se pare o mana prea dura ? NU. Drepturile umane reale sunt pentru cetatenii onesti si muncitori, care aduc riguros aportul lor statului, care traiesc in Pace, respectuos si solidar cu semenii lor.

https://www.facebook.com/DerscasatulDin … 0735288365

Implicarea fiecaruia dintre noi, inseamna un viitor mai bun.

https://www.facebook.com/378757047014/p … mp;theater

Sursa: MCP Press Agency, Irina Zaharia

2

Re: Iata un model de implicare a conducatorului si a cetatenilor de azi!

Azi, presedinte de organizatie
(ALIANTA LEGE SI ORDINE),
maine, presedinte de tara
(ROMANIA)

https://www.facebook.com/groups/7453311 … 1/?fref=ts

3

Re: Iata un model de implicare a conducatorului si a cetatenilor de azi!

Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency

https://www.youtube.com/watch?v=vJnyWW3OCiU