1

Topic: NE INTERESEAZĂ REALIZAREA UNUI OBIECTIV FUNDAMENTAL, RENAŞTEREA...

NE INTERESEAZĂ REALIZAREA UNUI OBIECTIV FUNDAMENTAL, RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI NAŢIONALE!

Vă prezint o situaţie care ne pune pe gânduri...

În Germania ezixtă câteva partide mari cum sunt:  SPD, CDU şi FDP.
Nici nu se discută de problema traseismului politic care este o modă în România sau de urmărirea unor avantaje, în cazul în care cetăţenii aparţin unui anumit partid politic.
Rareori se întâmplă anumite greşeli de comportament politic, cum ar fi lipsa de transparenţă în cadrul unei campanii electorale...care a fost posibilă datorită unui trezorier în anul 1992.
Un alt incident mediatizat a fost acela la care doamna cancelar Angela Merkel a călătorit alături de soţul domniei sale pe o porţiune de traseu către reşedinţa oficială.
Binenţeles, au fost luate în timpul cel mai scurt măsurile de rigoare în consecinţă, deşi acest caz nu s-a mai petrecut până la acea dată (faptul că maşina era de serviciu şi că soţul Doamnei nu deţinea nicio funcţie publică)
Dăcă în componenţa unui partid există o persoană care este condamnată, cu siguranţă aceasta nu mai are nicio credibilitate, dându-şi demisia, nici vorbă de o posibilă promovare (avansare), precum în România.
Există o vorbă, "nu se dă cinstea pe ruşine", nimeni nu are interes ca pentru capriciile unei persoane să se ajungă la distrugerea imaginii unei organizaţii!
La germani, bunul simt contează şi în politică, motiv pentru care demisiile se dau cu lejeritate şi fără frustare, atunci când publicul sau mass-media constată incompetenţa unui politician în domeniul său de activitate.
Revenind la cetătenii din România, aceştia nu sunt interesaţi decât într-o măsură neinsemnată de actualele probleme ale politicienilor: modificarea Constituţiei, regionalizarea, schimbarea preşedintelui, superimunitatea parlamentară. Toate aceste aspecte sunt considerate de ei "colaterale". Românii doresc să-şi rezolve probleme esenţiale cum sunt: mărirea salariilor şi a pensiilor, ocuparea unor locuri de muncă, trăiesc de pe o zi pe alta în sărăcie, nu au bani pentru taxe, impozite, hrana de toate zilele, etc.

"Poporul moare de foame şi vrea să muncească", dar, cine să-l sprijine?

DUPĂ MODELUL GERMAN
ŞI ÎN ROMÂNIA AVEM O SOLUŢIE...

În Germania, trebuie să ştiţi că de mai mulţi ani activează un partid care se numeşte "FDP". Cine se alătură acestui partid, nu are de ce să regrete, doarece, de fiecare dată, acesta, înclină balanţa politicii de partea sa.

Iată, un astfel de partid ar trebui să existe şi în România!

Acest partid de "mijloc", cu orientări politice de stânga şi de dreapta are un mare număr de membri şi
are o deosebită pondere pe scena politică în Germania.

După cum ştiţi, în cel mai scurt timp

Asociaţia "ALIANŢA LEGE şi ORDINE"
încearcă să obţină semnăturile pentru a se transforma în partid

În ce constă această mare schimbare
pe scena politică românescă?

De la "PSD" ajungem la "ALO", dar...cu demnitate naţională!

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8263


Dragi români!


http://comunicatpentruromani.blogspot.r … omani.html


CARE ESTE CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ ÎN POLITICĂ?

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=8730#p8730


Material extras din:  Consideraţii referitoare la promovarea modelului educaţional în politică

http://comunicatpentruromani.blogspot.r … varea.htmlSursa: MCP Press Agency, MARIAN  TAUBINGER