1

Topic: Atenţie, se înfiinţeaza PARTIDUL Alianţa Lege şi Ordine!

Noutate, pentru cei care vor să schimbe în bine România!


23 decembrie 2012

În sfârşit, după 23 de ani de promisiuni şi aşteptări, românii primesc în ajunul Crăciunului o ştire îmbucurătoare:

"urmează în cel mai scurt timp să se înfiinţeze PARTIDUL Alianţa Lege şi Ordine, ca o reacţie la încalcarea Constituţiei şi a legilor ţării şi punerea României pe un drum corect în interesul tuturor românilor şi nu doar pentru un grup restrâns şi mafiot de interese.

www.youtube.com/watch?v=RFG5qACvEZU

Cu respect,

Mihai Georgevici, MCP Press Agency

2

Re: Atenţie, se înfiinţeaza PARTIDUL Alianţa Lege şi Ordine!

DRAGI ROMÂNI,


                 Avocat Gheorghe Dinu, cu onoare vă anunţ că împreună cu un grup important de intelectuali, militari (r), oameni de afaceri (mici întreprinzători) şi cu sprijinul unei  părţi responsabile a presei, am hotărât să punem bazele partidului Alianţa Lege şi Ordine (ALO), ca o reacţie necesară împotriva abuzurilor, corupţiei şi a încălcării repetate şi sfidătoare a prevederilor imperative ale Constituţiei şi legilor ţării, de către partidele parlamentare, în interesul mafiei politice şi a unui grup mafiot de interese, străine interesului naţional.

               Partidul ALO, va avea drept obiectiv fundamental, renaşterea conştiinţei naţionale şi aşezarea României pe un drum corect al unei democraţii reale şi al statului de drept, în vederea atingerii obiectivului strategic privind ridicarea nivelului de trai al tuturor românilor, asigurării securităţii sociale, economice, culturale şi al respectului unui sistem clasic de valori.

               Partidul ALO, va lua fiinţă prin transformarea organizaţiei apolitce Alianţa Lege şi Ordine - organizaţie apolitică înfiinţată prin hotărârea judecătorească nr.48 din 12.02.2012 pronunţată de Judecătoria sect.3 Bucureşti în Dosarul nr.43388/301/2011 şi care avea dreptul de a monitoriza abuzurile puterilor şi instituţiilor statului în detrimentul drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.

               Această construcţie politică, partidul ALO, va avea succesul scontat, dacă toţi românii responsabili şi conştienţi de situaţia gravă în care a fost adusă România se vor implica printr-un voluntariat total, alături de grupul nostru de iniţiativă, format pe bază de competenţă, viziune, responsabilitate şi patriotism.

               Pe cale de consecinţă, cu respect cer tuturor românilor responsabili din ţară şi din străinătate să se implice în mediatizarea înfiinţării partidului Alianţa Lege şi Ordine, a cărui denumire prescurtată  va fi ALO.

               Până la postarea pe internet a paginii web a partidului Alianţa Lege şi Ordine (ALO) puteţi intra pe pagina www.alo.org.ro

Cu aleasă prietenie, avocat Gheorghe Dinu

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=8697#p8697

http://comunicatpentruromani.blogspot.r … omani.html

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici