1

Topic: Noutate, pentru cei care vor sa schimbe in bine Romania!

In legatura cu alegerea lui Victor Ponta in functia de premier,

iata cateva aprecieri din sfere diferite, politica si societatea civila!


politica


Sfatul lui Ion Iliescu pentru USL: "Sa nu li se urce puterea la cap!"

"Sa nu li se urce la cap puterea", a spus Ion Iliescu la Antena 3, intrebat ce sfat are pentru USL.

In ce il priveste pe Victor Ponta, fostul presedinte a declarat ca are incredere in el, desi premierul nu are experienta necesara unei astfel de raspunderi.

"Victor Ponta este unul dintre tinerii care s-au format in acesti ani. N-are experienta necesara la nivelul raspunderii pe care o are astazi si el este constient, dar trebuie sa invete", a spus Ion Iliescu, apreciind ca misiunea USL nu ...citeste toata stirea

http://www.ziare.com/victor-ponta/bucuresti/sf...


societatea civila


New comment on Blogul lui Ponta

Nastase Dan Alexandru commented on Contact. in response to Victor Ponta:

e-mail: [email protected] Victor Ponta.ro, Facebook, Linkedin, Twitter. Cabinet Parlamentar Prefectura Gorj, str. Victoriei nr 2-4 Targu Jiu, Jud. Gorj Tel: 0253 214.224 Fax: 0353 810.513 Birou de avocatura bl. Dimitrie Cantemir nr. 2A, bl. P2 sc. 1 et. 1 ap. 3 sector4, Bucuresti Tel si Fax: 021 33.56.231 Sediul PSD Sos. Kiseleff, nr.10, Sector 1, [...]

"Draga Ponta, tin sa te anunt ca Iisus a murit acum 2000 de ani, ceea ce faci tu acum, e cea mai mare prostie pe care o poate face un om.Numele meu este Nastase Dan Alexandru, sunt mandru ca port acelasi nume cu Adrian Nastase, ACEL OM PE CARE IL NUMESTI MENTORUL TAU.cand vreodata Nastase ar fi facut ceea ce ai facut tu...eu votez cu PDSR din 1990, an in care tu nu existai decit fizic in aceasta tara, acum insa, imi este rusine ca am votat cu tine.

DE CE ? PENTRU CA NIMENI NU AR FI FACUT ASA CEVA.ACORDURI SECRETE CU DUSMANUL..BASESCU.CARE TE VA MANCA LA MICUL DEJUN MAINE DIMINEATA.GANDESTE BINE, CIORBEA, TARICEANU AU PLECAT LA DRUM IMPREUNA CU EL SI …..

CE A FACUT? TU II ESTI DUSMAN. AM LASAT DEOPARTE FAPTUL CA APROAPE AI PLAGIAT SI EU AM FURAT CIRESE IN COPILARIE.ALE TINERETI VALURI, DAR SA CREZI CA TU VEI VENI CU MANTUIREA NEAMULUI ESTE DE DOMENIU MEDICAL.niciodata noi nu vom fi altfel, Decebal, Mihai Viteazu, Brancoveanu, Cuza, Ceausescu, Iliescu, Nastase si multi altii au fost tradati, tradarea este in singele nostru.

Eu vin din Spania, am venit cu gandul ca va fi bine dar, se pare ca am luat teapa, acum vreau sa plec si sa nu ma m-ai intorc, pentru ca, aici, totul este anapoda si am venit cu gandul ca voi scapa de Basescu, dar…."

Reply Comments

http://us-mg6.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=...

Dar, cu toate acestea...romanii niciodata nu si-au pierdut speranta si au stiut ca vor gasi si leacuri la tot ce li se intampla, desi au suportat mizeria sociala din ultimii 23 de ani.

Atenţie cetăţeni, mocirla comunistă pătează!
http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=8668#p8668


Vedeti articolul De ce este ţara plină cu hoţi, de sus până jos?
http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=867...


Iata si vestea buna pe care v-o prezint in ajunul Craciunului!

La putin timp dupa redactarea acestui articol am aflat din mai multe surse ca urmeaza in cel mai scurt timp sa se infiinteze PARTIDUL Alianta Lege si Ordine, ca o reactie la incalcarea Constitutiei si a legilor tarii si punerea Romaniei pe un drum corect in interesul tuturor romanilor si nu doar pentru un grup restrans si mafiot de interese.

Cu respect,

Mihai Georgevici, MCP Press Agency

2

Re: Noutate, pentru cei care vor sa schimbe in bine Romania!

Conunicat de presa


   Avocatul Gheorghe DINU, presedintele Aliantei Lege si Ordine (ALO), (organizatie apolitica de monitorizare a abuzurilor puterilor statului), ia act cu ingrijorare de nominalizarea de catre Primul-Ministru Victor Ponta a dlui Relu Fenechiu pentru demnitatea de Ministru al Transporturilor si Infrastructurii.
Ingrijorarea ALO, este generata de faptul ca dl Relu Fenechiu este inculpat si trimis in judecata pentru fapte de inselacine in dauna avutului public.
In context, Alianta Lege si Ordine, cere Primului-Ministru Victor Ponta, Parlamentului si Presedintelui Romaniei, sa nu valideze propunerea d-lui Relu Fenechiu in functia de ministru.
ALO cere acest lucru Parlamentului si Presedintelui Romaniei in temeiul moralei si a prevederilor imperative ale art.109 alin.2 din Constitutia Romaniei, prevederi care dau dreptul celor 2-puteri ale statului sa suspende din functie pe acel ministru pentru care cere urmarirea penala.
Mai mult art.109, alin.2 din Constitutie, dispune imperativ ca " trimiterea in judecata a unui ministru, atrage de drept suspendarea acestuia"..
Alianta Lege si Ordine (ALO) nu este de acord cu usurinta cu care Primul-Ministru Victor Ponta foloseste principiile statului de drept, respectiv cel referitor la prezumtia de nevinovatie.
ALO, apreciaza, ca imorala nominalizarea d-lui Relu Fenechiu pentru functia de ministru si mai ales motivarea Primului Ministru in sensul ca faptele penale pentru care a fost inculpat si trimis in judecata dl. Relu Fenechiu au fost savarsite inainte de a fi nominalizat.
Chiar daca aplicarea prevederilor imperative ale art.109 alin.2 din Constitutie se aplica ministrilor in functie, sau celor ce au savarsit faptele in timpul mandatului de ministru, ALO apreciaza ca imorala nominalizarea lui Relu Fenechiu pentru functia de Ministru al Transporturilor si Infrastructurii.
Si tot ce este fundamentat pe o cauza imorala, este ilegal.

In concluzie, ALO cere dlui Presedinte al Romaniei sa nu accepte nominalizarea dl.Relu Fenechiu si sa refuze dreptul acestuia de a depune juramantul in fata sa si astfel sa-si inceapa mandatul conform prevederilor imperative reglementate la art.82 din Constitutie.
Si prin acest comunicat de presa Alianta Lege si Ordine cere puterilor statului ca de urgenta sa puna de acord rezultatul Referendumului din anul 2009-privind hotararea poporului suveran ca numarul de parlamentari sa fie de maximum 300.

ALO cere acest lucru si in consideratiunea Deciziei nr.682 din iule 2012 pronuntata de Curtea Constitutionala a Romaniei, prin care se releva ca orice act, fapt sau act juridic care nu relfecta  rezultatul referendumului din 2009-prin care poporul suveran a hotarat, ca unic purtator al suveranitatii nationale, ca in parlament sa fie ales un numar de maximum 300 de parlamentari, intra in contradictie cu prevederile imperative ale art.1, 2 si 61 din Constitutia Romaniei.

ALO cere din nou si Avocatului Poporului - sa se implice in aceasta problema importanta pentru un stat de drept.
 
ALIANTA LEGE si ORDINE
biroul de presa,
Vicepresdinte Octavian Albu