1

Topic: Atenţie cetăţeni, mocirla comunistă pătează!

Vă prezentăm o înregistrare video preluată de la postul de televiziune "OTV".

Acest material este destinat cetăţenilor români din ţară şi străinătate, dar în mod deosebit, acelora care urmăresc numai anumite posturi de televiziune aservite Puterii, şi niciodată „0TV", televiziunea poporului.
Urmărind aceste aspecte filmate veţi înţelege cum stau lucrurile în realitate şi că aţi fost minţiţi de către politicieni, că veţi trăi mai bine.
Liderii clasei politice care v-au condus după căderea regimului Ceauşescu, fiind şi în prezent la putere v-au înşelat aşteptările de fiecare dată şi de acest lucru cred că v-aţi convins, deşi poate încă, le-aţi dat votul la ultimele alegeri.
În realitate, populaţia a fost minţită timp de 23 de ani de către politicienii „Caracatiţei Roşii", care, din păcate, încă mai funcţionează...

Una din ideile prezentate telespectatorilor:

- poporul nu este reprezentat de o masă de oameni minţiţi cu premeditare (este vorba de cei 7, 5 milioane de alegători pomeniţi din oră în oră de comentatorii "Antenelor" lui Voiculescu)
Să nu uităm, cei 7,5 milioane de cetăţeni nu reprezintă decăt acea parte a populaţiei care a crezut în fosta propagandă comunistă a marelui partid...În realitate acest număr, mult exagerat, n-ar reprezenta, după fraudele cunoscute, decât 2-3 milioane de locuitori! (vedeţi acest material, care circulă şi pe Internet).   

Cu toate acestea, tot mai mulţi oameni se conving de falsitatea actualei propagande politice, chiar şi după conţinutul afişelor electorale, de fraudele obişnuite din perioada acestor recente alegeri,  de măsurile de protecţie socială de faţadă şi ameţitoare ale guvernanţilor şi binenţeles, de exactitatea sondajelor de opinie.

- Redăm câteva pasaje:

"cum să-l mai crezi pe Ponta când îţi spune că va mări pensiile, dacă el minte şi pentru ceva nevinovat", "pe toate gardurile apărea scris ne-am ţinut de cuvânt, v-am dat înapoi pensiile", "n-avem cu ce să ne cumpărăm pâine, lemne pentru iarnă", "vorbim despre 2 lei care nu se văd din cauza inflaţiei", "mai există încă probleme cu Caracatiţa Roşie, toţi care au protestat în faţa Primăriei, pe toţi ne-au amendat Ponta cu câte 10 milioane de lei, dar, asta-i ţara noastră...

Este exact ca în comunism, acelaşi partid...păcat de săngele vărsat!

http://comunicatpentruromani.blogspot.ro/

Iată ce înseamnă USL ( URMEAZĂ SĂRĂCIE LUCIE! ),  asta-i ţara noastră!

http://www.youtube.com/watch?v=HhT7Jbhca_E

2

Re: Atenţie cetăţeni, mocirla comunistă pătează!

Azi, presedinte de organizatie
(ALIANTA LEGE SI ORDINE),
maine, presedinte de tara
(ROMANIA)

https://www.facebook.com/groups/7453311 … 1/?fref=ts

3

Re: Atenţie cetăţeni, mocirla comunistă pătează!

Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency

https://www.youtube.com/watch?v=vJnyWW3OCiU