1

Topic: AJUNGE, URMEAZĂ "MCP"!

AJUNGE, URMEAZĂ "MCP"! ( MECIUL COMUNITĂŢII PUTERNICE )

Bătălie electorală între candidate la Botoşani. Liliana Mincă, PPDD

Colegiul 3 Botoşani este, zilele acestea, un teatru de luptă electorală ocupat în exclusivitate de doamne. Fosta şefă a Loteriei, Liliana Mincă, candidat PPDD la alegerile parlamentare din 9 decembrie, susţine că nu are nicio emoţie în privinţa votului şi că este candidatul ideal pentru că o să le arate "şmecherilor că ei nu îmi este frică de nimeni". Mai mult, la depunerea candidaturii, Mincă a ţinut şi un scurt "discurs" despre calităţile ei, dorind să demonstreze că ea poate fi şi bărbat.

"Nu m-am schimbat, sunt aceeaşi, din acest moment eu o să vorbesc pentru toată lumea, eu voi fi vocea botoşănenilor, de acolo din Parlament, de la tribună. Nu am nimic să-mi reproşez, nu mi-e frică de PDL, nu mi-e frică de PNL. Am venit să fac o campanie curată. Vor o campanie murdară? Le dau campanie murdară. Vor o campanie curată, cu strategii? Veniţi aici că Liliana Mincă este deschisă pentru toată lumea", a declarat candidatul PPDD.

Mai mult, contactată de gândul, Liliana Mincă a vrut să sublineze că, în ciuda faptului că nu s-au înscris şi bărbaţi pentru a candida în colegiul 3, Botoşani, spunând că le-a fost frică de ea, vrea să le demonstreze botoşănenilor că poate să fie şi bărbat.

"Bărbaţii n-au avut curajul să candideze aici, dar o să le demonstrez eu că Liliana Mincă este şi bărbat. Mie nu mi-e frică de nimeni în afară de Dumnezeu. Da, sunt şi femeie delicată, că altfel nu eram căsătorită, dar sunt şi o femeie de care să le fie frică la toţi şmecherii. Să vadă amanta lui Ţurcanu, pe care el tot insistă să o bage şi-n Parlament, că nu e loc de ea, n-are nicio şansă, colegiul e al meu!", a mai spus Mincă, pentru gândul.

Fosta şefă Loteriei a mai candidat o dată la alegerile parlamentare, în 2008, pe listele PSD+PC. Atunci, Liliana Mincă s-a luptat tot cu o femeie, Teo Trandafir, însă a pierdut colegiul, la diferenţă mică.

Liliana Mincă trădează trădătorii din UNPR şi candidează din partea PPDD

Fostul director al Loteriei Române, Liliana Mincă, fostă membră UNPR, va candida din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) pentru funcţia de deputat în Colegiul 3 Săveni, din Botoşani, a declarat, vineri, preşedintele interimar al filialei judeţene a PP-DD, Marius Cristescu, potrivit Agerpres.

Traseu PC- - UNPR-PPDD

Reamintim că anul trecut, în decembrie, Mincă a plecat de la PC şi s-a înscris în UNPR. La momentul respectiv, ea a argumentat la o emisiune de la B1TV

plecarea ei, prin faptul că nu era valorificată la maximum în PC: “Nu sunt un traseist politic, nu sunt o oportunistă, nu am dosare, nu pot fi șantajată (…) Nu sunt o trădătoare(...). Eu am făcut o analiză și mi-am dat seama că nu sunt valorificată la maxim. Îmi doresc foarte mult să mă implic și îmi doresc foarte mult să am indicatori de performanță. (…) USL nu mă reprezintă și vă spun lucrul acesta…după ce am făcut anumite delegații în teritoriu, după ce am ascultat opiniile tuturor liderilor din teritoriu și mi-am dat seama că nu se poate coagula, că cei trei membri din fiecare județ, și mă refer la PSD, PNL, PC, nu vor reuși să facă echipă și mie îmi place să lucrez în echipă”, a declarat Liliana Mincă.

Alte candidaturi PPDD

Printre candidaţii PP-DD de la Botoşani, se mai află şi fostul preşedinte al Companiei Naţionale de Administrare a Fondului Piscicol Cornel Popescu, dar şi fostul vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor Gheorghe Ciubotaru. Liderul local al PP-DD susţine că toate candidaturile au fost validate în structurile de conducere ale organizaţiei judeţene şi au fost înaintate spre aprobare la Bucureşti.

http://www.puterea.ro/articol/liliana_minca_tr...

Video

http://www.gandul.info/politica/batalie-electo...


http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/bl … id=1533031


Sursa: MCP Press Agency, Tudorel Dobre

2

Re: AJUNGE, URMEAZĂ "MCP"!

AJUNGE, URMEAZĂ "MCP"! ( MECIUL COMUNITĂŢII PUTERNICE )

Vă prezentăm aspecte filmate de pe postul de televiziune OTV, pentru a înţelege situaţia reală a României, de ce nu sunt locuri de muncă, de ce nu au cetăţenii dreptul la viaţă, nu există siguranţa zilei de mâine...de ce sunt huiduiţi ciocoii, etc.

În legătură cu campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, în seara zilei de 16 noiembrie a.c. a fost adresată telespectatorilor, de la acest post OTV, următoarea întrebare:

"De ce credeţi că a fost huiduit Ponta şi lovit cu ridichii, ieri, în Tg.Jiu? Daţi SMS la 1333"

"MIŞCAREA ELECTORALĂ A POPORULUI VA AVEA CA VÂRF DE LANCE PP-DD" a spus domnul general ( R ) Mircea Chelaru, invitat la această emisiune şi binenţeles că, forţa poporului se va dovedi în mod hotărâtor la Tg. Jiu, cu ocazia confruntării celor doi lideri: Victor Ponta şi Dan Diaconescu.

http://www.youtube.com/watch?v=wtLRKSVepp4