1

Topic: Dragobelete în Cotidianzilnic – o caterincă binevenită

După cum puteți deduce și din titlul site-ului pe care apare „știrea“, „ziarul“ are denumirea de „Cotidianzilnic“, deci este un pleonasm: este ales, în mod evident, deliberat pentru a fi o autoironie și o semnalare că ceea ce se publică acolo este doar o caterincă. Dar unii nu s-au „prins“: am remarcat că, la citirea „știrii“, s-au inflamat unii dintre cititori. S-au alarmat degeaba.
Intrați pe site-ul respectiv și vă veți distra cu multe din asemenea snoave: de ex., aceea cu cei doi pitici poponari care primesc imigranți musulmani este hazoasă rău. Tipii care scriu aceste bazaconii sunt, vorba aceea, cu mintea „mobilată“.
Dar, totuși, reacția negativă a cititorilor este binevenită, fiindcă atestă un simț civic al pericolului care va să vină și respectiva reacție este de natură să-l pună în gardă pe cetățean.
De exemplu, vă mai amintiți de spectacolele degradante din vremea Socialismului când, la ROMEXPO, la pavilioanele occidentale se aruncau pungi de plastic, iar cei care le așteptau – îndeosebi țigani – se călcau în picioare să apuce cât mai multe. Iar cei din interior îi filmau pe români și difuzau în afară imagini cu „românii primitivi“. Asemenea scene s-au întâmplat, firește, și după retrovoluția din decembrie 1989, iar denigrarea României – inclusiv pe acest aspect – a continuat.
Dar trebuie reținut că asemenea scene de îmbulzeală se petreceau și în Occidentul civilizat, îndeosebi în așa-numita „vinerea neagră“ – The Black Friday –, când se deschideau magazinele care vindeau, în acea vineri, produse la preț foarte redus. Din cauza unui cosmopolitism mizerabil, fenomenul a fost importat și la noi – ca Valentin’s Day, ca „sărbătoarea“ halloween day și alte asemenea manifestări sataniste –, cu aceleași comportamente. În mod sigur ați văzut scene difuzate de unele televiziuni cu tinere care se băteau pentru a apuca rochii de mireasă vândute în „vinerea neagră“ la prețuri foarte reduse, care, de obicei, și în mod firesc, sunt foarte scumpe!
Ei bine, în magazinele occidentale au fost asemenea scene când, după 1990, oamenii se băteau pentru a cumpăra tigăi ieftine în „vinerea neagră“. Ceea ce trebuie reținut este faptul că exact această scenă este descrisă într-o carte a lui George Orwell, scrisă în anii ’50. Asta, apropo de viitor și de „știrea“ confecționată de băieții de la Cotidianzilnic.
Anul trecut a fost aprobată legea „antilegionară“, propusă de ticălosul Crin Antonescu (și cei doi ciraci ai săi) – care a fost manevrat de jidanul impostor Niels Schnnecker, când îi era șef de campanie electorală. Acum, așa cum ați aflat, de la posturile TV, idioții de parlamentari pregătesc o lege după același tipar pentru a condamna „comunismul“! Cum actualul parlament al țării este compus din cei mai incompetenți și mai idioți parlamentari, în mod cert această lege va fi și ea promulgată.
Și, ca măsură de ultimă oră, ați aflat că guvernul de „tehnocrați“ – de fapt de trădători sorosisti – vrea să elimine cartea de Istorie din sistemul de învățământ!
Așa că, deși acum „știrea“ cu Dragobetele este, totuși, doar o caterincă, nu va dura mult până când această străveche sărbătoare a românilor va fi incriminată, așa cum jidanul împuțit Alexandru Florian i-a calificat ca „fasciști“ pe românii care îmbracă – fără a fi țărani – costumul național! Păi, parafrazând vorba lui Ponta, să nu faci săpun din el?! Și din toți jidanii holocaustiști, care-i susțin tacit pe năpârlitul propagandist ex-comunist Alexandru Florian și ciracii lui, precum Radu Ioanid, Aurel Vainer, Liviu Beriș, Marco Maximilian Katz, Michael Safir? Vedeți argumente suplimentare inclusiv aici: http://www.altermedia.info/romania/2015 … -2172015/.
Pe de altă parte și, totodată, ca un preambul pentru a se interzice realmente Dragobetele în viitorul indefinit, pe fondul sosirii imigranţilor musulmani în Europa, tot mai multe ţări transformă Crăciunul într-o sărbătoare interzisă. Astfel, în mai multe ţări, în loc de urarea „Crăciun Fericit“ mai potrivit ar fi să se spună „Sărbători Fericite“, o modalitate prin care să fie incluşi şi cei care au alte sărbători în această perioadă, precum Hanukkah, la jidani, Ramadam şi Ashura, la musulmani, Omisoka la japonezi sau Bodhi Day la budişti. De exemplu, relevă Mara Vintilă, în Evenimentul zilei din 25 decembrie 2015, „la Bruxelles, Târgul de Crăciun a fost redenumit în «Plăcerile iernii», iar oficialii europeni au înlocuit urarea «Crăciun Fericit» cu «Felicitări de Sezon!», scriu cei de la news-republic.com, citaţi de b1.ro“. Între timp, Parlamentul European a tipărit felicitări cu urarea „Felicitări de Sezon!“
Această dezastruoasă ofensivă anticreștină occidentală dezvăluită succint de Mara Vintilă se vrea dezvoltată de către Silviu Sergiu, în materialul „De ce vrea Europa să-l ucidă pe Hristos chiar de ziua Lui“. E-adevărat, argumentația lui este cam sărăcuță din punct de vedere conceptual, teoretic și istoric, dar, în deschiderea articolului, reușește să sintetizeze problema cel puțin sub aspectul religios:
„De ani buni, Europa se chinuie să-l ucidă pe Hristos. Chiar de ziua Lui. De Crăciun, eforturile birocraților bruxellezi se întețesc. Ei mai renunță benevol la câteva simboluri ale Crăciunului, în numele unui multiculturalism prost înțeles sau, și mai periculos, ticălos. Principalul motiv pentru care politicienii europeni se feresc să ureze «Crăciun fericit!», înlocuindu-l cu ternul «Felicitări de sezon», este acela de a nu leza sentimentele religioase ale ne-creștinilor. Un argument ipocrit și ilogic“.
    Oricum, să ne amintim că, în ceea ce ne privește, adică în România, articolul 200 din Codul Penal, contra poponarilor, a fost abrogat tot la presiunea pretinsului „multiculturalism“ al organismelor Uniunii Europene, fără ca Biserica Ortodoxă Română să protesteze. Și B.O.R. rămăsese ultima noastră redută de apărare a moralei și a tradițiilor. Acum, clerul B.O.R. a ajuns un stat în stat, format din îmbuibați, după calapodul clasei politice. Armata a fost redusă și ea la o caricatură, bună doar de trimis militari de sacrificiu în ceea ce se numește de către perfida diplomație occidentală „teatrele de operațiuni“ – de fapt, în veritabilele zone de război, de unde unii vin în coșciuge. Serviciile Secrete sunt la cheremul clasei politice conducătoare – pentru că, așa cum perora oțiois inclusiv George Maior, „S.R.I.-ul doar informează“! „S.R.I.-ul doar informează“, iar conducerea clasei politice mușamalizează – în interesul ei, evident!
Precizez, pentru cine nu știe – și nu știu prea mulți – că „cheremul“ este un cuvânt care desemnează un blestem grav în ideologia Talmudului!
Acum, după cum își dau seama tot mai mulți români, România a ajuns la cheremul oligarhiei interne – dominată de „evrei“, adică de jidani – și a celei externe, dominată de Jews. Cuvântul românesc „jidani“ este corespondentul termenului Jews/Juifs folosit în Occident, deoarece nu se folosește termenul Hebrews, adică echivalentul noțiunii „evrei“ – noțiune impusă exclusiv în România! Ca primă măsură de retorsiune, trebuie boicotate toate întreprinderile, firmele, băncile deținute de jidani: față de acestea trebuie aplicat sloganul lui Ion Creangă: „Nici un ac de la jidani!“
    Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

Postat aici:
http://www.altermedia.info/romania/2016 … binevenita