1

Topic: Antena 3 ... un post tv de circari aparat de un Presedinte buimac.

Antena 3 ... un post tv de circari aparat de un Președinte buimac.

În ultimele zile am asistat la un adevărat circ “marca “Antena 3.
Un circ ridicol și grotesc. Un circ ieftin făcut de niște tipi și tipe cu impresii de “jurnaliști “.
Să explicăm că la grădiniță sau ca la clasa 0, poate așa va înțelege și Mihai Eduard Gâdea (fostul pastor din 2004). (Întoarce-te la Mântuitorul, băi Gâdeo! Nu mai ai nici un Dumnezeu, băi Mihaiță. Ți-a mâncat al’ cu coarnele mințile, băi fost “mare credincios “.)
“Jurnalistule…” i-a privește aici…
ANAF a solicitat LEGAL ca datoriile Intact Media să fie plătite în termen de…5 zile.
COMUNICAT DE PRESĂ ANAF!
“Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, în calitate de organ de valorificare împuternicit conform prevederilor O.G. nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate și trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentinţe judecătoreşti, a notificat astăzi, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior menționate.
Notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentinței penale nr. 701/26.09.2013, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 888/A/08.08.2014, pronunțată de Curtea de Apel București, Secţia a II-a Penală.
Termenul pe care îl au la dispoziție persoanele notificate este de 5 zile lucrătoare de la data notificării, așa cum este reglementat la art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, cu modificările ulterioare”.
Potrivit ANAF, nu ar fi existat însă niciun demers din partea trustului media, în acest sens. Reprezentanții trustului media nu au încercat nicio negociere cu statul român pentru a rămâne în spațiu în schimbul unei chirii, a comunicat ANAF pentru revista Capital.

Pentru uitucii ăia de la Antena 3, reamintim că în toamna anului 2015, ANAF a decis scoaterea la licitație a imobilelor, în urma unei evaluări realizate anterior. Astfel, imobilele Intact Media au fost evaluate la o valoare totală de 32,5 milioane de euro. Potrivit presei centrare, decizia ANAF a venit în urma datoriilor din dosarul ICA, datorii care depășesc 60 milioane de euro.
Valentin Jucan, membru CNA: “Ceea ce face acum Antena 3 se numește dezinformare și șantaj public. De ce? Fiindcă Antena 3 ştia din august 2014, data hotărârii judecătorești rămasă definitivă, faptul că trebuie să își găsească alt sediu. Au sperat că vor fi ținuţi în brațe “, a scris acesta, pe un site de socializare.

http://prahova.comisarul.ro/articol/ant … preview=on

2

Re: Antena 3 ... un post tv de circari aparat de un Presedinte buimac.

Sistem corupt, de hoti si de capuse, dispari acum, in zgomot de catuse!

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=9941#p9941