1

Topic: Recomandare pentru politicieni: sa tineti seama de vocea strazii!

Recomandare pentru politicieni

http://stiri-ultima-ora.ro/recomandare- … oliticieni

Cetatenii s-au saturat de politicieni si isi cer drepturile lor, dupa 26 de ani...

https://www.youtube.com/watch?v=O-ubeRGY-nk

2

Re: Recomandare pentru politicieni: sa tineti seama de vocea strazii!

Ce-a fost verde (rosu) s-a uscat, ce-am iubit s-a scuturat! (PCR=PSD) 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid … mp;theater

3

Acum e momentul, cu Av. Gheorghe Dinu, dusmanul coruptiei...

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8937

4

EXUBERANȚĂ, DEZNĂDEJDE, CONCORDIE

Luna Aprilie 1989, Nicolae Ceaușescu anunța lumii întregi că România va deveni o țară independentă din punct de vedere energetic:
„La Centrala Atomo-electruică de la Cernavodă pe data de întâi Mai va fi pus în funcțiune primul reactor Candu (din cele cinci), care va debita în sistem 700 MW ” ca pe 28 Aprilie (noaptea) să se declanșeze un foc mistuitor la Reactorul 1, Platforma A.  Reactorul era securizat cu 5 sisteme (paza din jurul lui, sisteme de alarmă, declanșarea unei ploi instantenee de la drencerele, șpinklerele, duzele din sala Calandriei, blocarea ușilor de acces care se deschideau numai pe baza unor cartele electronice, plus paza în interiorul său), și totuși FOCUL s-a aprins, iar consecințele puteau fi catastrofale dacă reactorul ar fi fost în funcțiune, un dezastru na'ional ce-ar fi depășit accidentul de la Cernobâl.

Pierderile au fost imense, material și moral (Reactorul n-a mai fost dat în funcțiune la data anunțată). Pe moment a fost o DEZNĂDEJDE generală, apoi prin printr-o mobilizare exemplară, întregul personal (specialiști, ingineri, tehnicieni, maiștri, coordonatori ai lucrărilor, muncitori), într-o UNIRE PATRIOTICĂ (cum numi frații se ajută unul pe altul în asemenea nenorociri), zi și noapte au muncit neîntrerupt (ore în șir) pentru remedierea dezastrului. A fost o adevărată CONCORDIE (o înfrățire) cum numai la cutremurul din 1977 poporul nostru a găsit resursele necesare să se salveze și să meargă înainte cu durerea în suflet și lacrimile ce le inundau ochii.  Da, ca și în zilele noastre, a urmat o anchetă fără o cercetare temeinică (de care nu s-a făcut mare vâlvă, fiindcă pe atunci nu se da publicului asemenea știri) cu un verdict în coadă de pește: (un electrod care a rămas de la sudură MCR-urilor (Mecanismele Controlului Reactivității) - deasupra Calandriei, ar fi căzut pe Platforma A a Reactorului Nr.1, (pe unde, cum și chiar dacă s-ar fi strecurat printr-o fantă „inventată de binevoitorii din umbră” de ce focul s-a aprins pe la orele 2-3 dimineața și cum a stat electrodul încins?!...) unde se montau canalele de combustibil nuclear și ar fi luat foc un covor de cauciuc siliconic, al cări fum a infectat totul, fiind inadmisibilă prezența halogenilor (brom, iod, clor) într-o centrală nuclearo-electrică.
De ce am amintit de acest caz nefericit, (din întâmplare am citit câteva rânduri din SCÂNTEIA) care a fost o lovitură aproape letală dată economiei României, fiindcă a existat o mână criminală, (iar cei care asigurau securitatea obiectivului nu au fost străini de ce s-a pus la cale de dușmanii țării), tot așa s-a întâmplat și la „CLUBUL COLECTIV” - un „crematoriu” în secolul XXI.  Pentru elucidarea acestui caz, dezastru național, nu e suficient să se ia declarații de la martori, să se asculte pe unii și alții care ies în fața micilor ecrane și spun bune și mai puțin bune, (păreri ale oamenilor ce se întreabă ce s-a întâmplat de fapt în noaptea de 30 Octombrie, cum a fost posibil așa ceva?), sau să se facă experiențe de laborator pe câteva eșantioane (nerelevant cu situația din clădire), cu demonstrații că acel burete arde repede și degajă substanțe toxice,
NU E DEAJUNS!  Pentru elucidarea cazului, dacă a luat foc pereții antifonați cu burete din plastic de la artificii (care au o flacără rece) sau a fost o MÂNĂ CRIMINALĂ ce a pus la cale un omor în masă, se impune de urgență:

1. Interiorul sălii „Clubului Colectiv” (unde s-a produs incendiul) să fie refăcut întegral, montat antifonul folosit de către constructorii angajați de patroni.

2. Să fie pusă în funcțiune instalația de artificii, respectându-se distanța, poziția față de acel „STÂLP al morții”.

3. Experimentul să aibă loc în fața unei comisii compusă din specialiști: pirotehniști, pompieri, cercetători în domeniul respectiv, procurori, etc.

4. Să fie montate instalații de analiză a toxicității aerului.

5. Să se filmeze experimentul cu mai multe camere de luat vederi.

Numai în acest caz se poate o trage concluzie clară: CRIMĂ ORGANIZATĂ, NEGLIJENȚĂ.

Domnilor guvernanți, parlamentari, oameni de bine, fiți buni și ascultați și de părerea celor care au trecut prin necazuri asemănătoare, fiindcă nu este târziu, acum se poate face (pe viu, la scara 100%) cercetarea (experimentul) propus, până nu dispar probele.
ATENȚIE!  De la Reactorul Nr.1, Platforma A , s-a volatilizat (nimeni nu știa sau să-și mai aducă aminte) cum a dispărut MACHETA CANALULUI DE COMBUSTIBIL NUCLEAR (din zirconiu) tub care s-a topit și a curs ca o lumânare (ceea ce se afirma de către unii specialiști, cu o jumătate de gură) că în TUB a fost instalat un material inflamabil ce s-a aprins la o oră programată), fiindcă e logic, dacă focul venea din podea, tubul se îndoia și ardea ca orice material aprins din exterior.
Este păcat de acești tineri care au murit nevinovați, este păcat de părinții lor care sufără, este păcat de noi să nu aflăm cum a fost posibil să se întâmple asemenea tragedie, este regretabil că asistăm la manevre (neumane), ce le încearcă să le facă unii „patrioți” pentru câștig politic, este o rușine ca să nu dăm la iveală ADEVĂRUL.

D U R E R E A  U N U I  P Ă R I N T E

(doliu național)

Candela mai lăcrimează după tine, fiul meu!...

Picături de ceară caldă, cad şi sfârâiesc mereu.

Of! secaţi sunt ochii mei de durerea ne-ncetată,

Viaţa-n doliu mi-e cernită, soarele nu se arată.

Copil drag, n-am să te văd, dar în flacăra plăpândă,

Simt cum sufletu-ţi se zbate şi ar vrea ca să ajungă

Chiar la inima-mi rănită…să mă mângâie cu milă,

Să mă-mbărbăteze-n viaţă şi curajul să mi-l ţină.

Ah! tristețea mă răpune; cine poartă-ntreaga vină?

Soartă crudă, blestemată!… inima ta nu suspină,

Nu se frânge de durere, iar de mine nici că-ţi pasă?

Pentru ce m-ai pedepsit şi-ai fost tare nemiloasă.

Vina mea care să fie? Rău la nimeni n-am făcut;

Pustiit să fiu întruna!... iar copilul în mormânt?...

Doamne, viaţa mi-e distrusă şi-ntunecată mereu...

Sfinte bun, te rog, primește lângă Tine fiul meu.

Din durerea mea amară, dă otravă şi s-o beie…

Soartei care m-au lovit, în pustie să îmi steie!

Fiindcă-a stins a vieții clipă... unui înger adorat;

Sfinte bun, du-mă la el, fii de-a-pururi lăudat!

02 Noiembrie 2015 Marin Voican-Ghioroiu

Cununi de flori pentru acești tineri care au murit nevinovați (în data de 30 Octombrie 2015) în incendiul „Clubului COLECTIV” din București.

Ne batem cuie in talpa singuri, suportand fostii comunisti corupti din PSD si mai nou, cotele de refugiati!

http://stiri-ultima-ora.ro/incepem-mere … lti-penali