1

Topic: UN MARE CAMPION - LUIGI BUSA

Sursa: MCP Agency Press: Reporter Niky Cotelici

UN MARE CAMPION - LUIGI BUSA

In perioada 6-8 septembrie 2015, Federaţia Română de Combat reprezentata  de sensei Razvan Liviu Petre, a organizat la Caracal Stagiu de Kumite cu participarea marelui campion - LUIGI BUSA, un eveniment  sportiv  cu rezonanta in lumea karate-ului romanesc,  la care s-au inscris si au participat  peste 150 de sportivi.
.    Medaliat în fiecare an la campionatele europene EKF din anul 2003 până în prezent, Luigi Busa  s-a calificat  si in patru dintre  finalele   campionatului  mondial WKF, castigand doua dintre ele.                                     
    Marele sportiv Luigi Busa,  placut impresionat de primirea calda de care a avut parte in Romania, a invitat Federatia Romana de Combat la seminarul anual care se desfasoara in Italia.
    Cu această ocazie a avut loc și un simpozion cu tema: TENDINȚE ȘI PERSPECTIVE ÎN SPORTUL DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ - KARATE, unde cei prezenți au avut ocazia să interacționeze cu multiplul campion european EKF și mondial WKF despre cele mai noi metode și mijloace de pregătire pentru realizarea performanțelor în karate.
La organizarea acestui eveniment de mare anvergură pentru lumea karate-do-ului, s-a implicat total Domnul Prof Daniel Floricel – Vicepresedintele FRC, Secretarul General -  Dl Prof Catalin Floricel si Lect Univ. Dr Razvan Liviu Petre - Presedinte, care au asigurat suportul logistic pentru buna desfasurare a seminarului.
Federatia Romana de Combat multumeste in mod deosebit doamnei Adela Floricel, una dintre putinele doamne ale karate-ului care detine centura neagra 4 Dan, pentru organizarea exceptionala a evenimentului si pentru onoarea facuta,  atat prin participarea sa, cat mai ales prin legatura creata intre sportul romanesc si marele campion mondial Luigi Busa.
Federatia Romana de Combat multumeste domnului Luigi Busa pentru  prezenta  in Romania si pentru participarea sa la Stagiul de Kumite.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid … mp;theater