1

Topic: Presedintele Federatiei Romane de Combat

Sursa: MCP Press Agency: Niky Cotelici

Presedintele Federatiei Romane de Combat - lect. univ. dr. Razvan Liviu Petre

Practicant al artelelor martiale de 25 de ani, dl presedinte al Federatiei Romane de Combat, Sensei Razvan Liviu Petre, o personalitate frecvent intalnita, are o activitate sportiva intensa si detine "numai" centura neagra - 7 dan combat, 5 dan shotokan, 4 dan shito ryu, 3 dan jujitsu, 1 dan judo.

In perioada 6-8 septembrie 2015, Federaţia Română de Combat a organizat la Caracal Stagiu de Kumite cu participarea marelui campion - LUIGI BUSA, un succes pe plan sportiv, cu peste 150 de participanti.

De asemenea, Federația Română de Combat a mai organizat și un simpozion cu tema: TENDINȚE ȘI PERSPECTIVE ÎN SPORTUL DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ - KARATE, unde cei prezenți vor avea ocazia să interacționeze cu multiplul campion european EKF și mondial WKF despre cele mai noi metode și mijloace de pregătire pentru realizarea performanțelor în karate.

La stagiu, pe langa prezenta marelui campion - LUIGI BUSA, a mai participat Adela Floricel, una dintre putinele femei care a obtinut in Franta 4 DAN, Floricel Daniel vicepreședinte - 8 dan Combat și 6 dan shotokan si secretarul general Floricel Catalin 2 dan shotokan.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp … e=5676F4A3