1

Topic: Vrem intrarea in legalitate/instaurarea unui stat de drept in Romania!

Dragi prieteni...am vazut toate comentariile dvs, multe foarte pertinente...
Va supun atentiei urmatoarele:

Intai felicit pe Iuliana ca a observat adevarata problema!

Nu putem pune la indoiala legitimitatea lui Iohannis?

Daca va spun ca va inselati si va aduc probe juridice?

Eu spun ca putem pune sub semnul intrebarii legitimitatea Parlamentului, a Guvernului si implicit a Paltonului!
Cum? Simplu si legal!

A fost un Referendum in care ne-am exprimat puterea noastra de cetateni si am.ales ca Parlamentul sa fie constituit din 300 de membrii!
Corect?
Da! Referendumul este OBLIGATORIU ptr INSTITUTIILE STATULUI DE DREPT! UN REFETENDUM - rezultatul lui poate fi modificat- conform legii - tot de un REFERENDUM!
Un alt Referendum nu a mai avut loc. Mai mult, Plagiatorul a achimbat rezultatul votului popular ( al referendumului) -ILEGAL- PRINTR- O ORDONANTA DE URGENTA!

ACUM AVEM " MANDRIA" CA AVEM UN PARLAMENT ILEGAL, UN GUVERN ILEGAL SI UN PALTONAS TOT ILEGAL!

ORICE LEGE SI ORICE ACTIUNE AL ACESTUI PARLAMENR ILEGAL ESTE NULA DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC! MAI MULT, GUVERNUL A LUAT MANDATUL DE LA UN PARLAMENT ILEGAL, DECI IN CONSECINTA ESTE ILEGAL SI ORICE ACT EMIS DE ACESTA ESTE NUL DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC!

TOTODATA, ALEGERILE PREZIDENTUALE AU FOST ORGANIZATE DE UN GUVERN ILEGAL SI PALTONAS A DEPUS JURAMANTUL IN FATA UNUI PARLAMENT ILEGAL! AICI E FONDUL PROBLEMEI...FOND PE CARE L-A SPUS PUBLIC, T.B CU ALTE CUVINTE! NOI ASTA TREBUIE SA CEREM IN ACTIUNILE NOASTRE! INTRAREA IN LEGALITATE SI INSTAURAREA UNUI STAT DE DREPT! ROG DISTRIBUITI IN TOATE GRUPURILE!

https://www.facebook.com/radu.adrian.73157

2

Re: Vrem intrarea in legalitate/instaurarea unui stat de drept in Romania!

TE ASTEPTAM CU DRAG ALATURI DE NOI SA NE LUAM CU ADEVARAT TARA INAPOI !!!


Diaspora vrea sa se intoarca acasa!

Diaspora vrea sa contribuie la reconstructia Romaniei pe care mafia politica a distrus-o !!

Diaspora iubeste Romania si pe tine, romane umilit si batjocorit de catre clica de hoti de la putere!!

Diaspora se mobilizeaza si organizeaza manifestari impotriva regimului Ponta chiar in casa lor !! La Casa Poporului care este de drept comun Casa Noastra ...a romanilor de pretutindeni !!

Timpul derbedeilor hoti si mizerabili din politica a luat sfarsit !! GENERALUL DIASPORA isi va spune cuvantul pe 23 Mai in fata Casei Poporului si are nevoie de tine romane alaturi, pentru a incepe lupta impotriva mafiei comuniste care continua sa distruga Romania !!

Vino cu noi romane de pretutindeni !!Vino alaturi de fratii tai curajosi si onesti care vor manifesta pe 23 Mai la Casa Poporului !!

Vino alaturi sa inconjuram casa poporului cu multimea noastra si sa-i dam jos pe cei care te taxeaza ori de cate ori dai dovada de respect, cinste, demnitate si curaj in fata atrocitatilor comise de ei in numele democratiei!!

Vino alaturi de diaspora sa le spunem in ,,direct,, cat de josnici si patetici au devenit acesti ,,alesi,, ai neamului !! VINO SA-I DAM JOS ... ROMANE DE PRETUTINDENI !!!

TE ASTEPTAM CU DRAG ALATURI DE NOI SA NE LUAM CU ADEVARAT TARA INAPOI !!!

VA MULTUMIM !!!!

https://www.facebook.com/events/358401724370119

https://www.facebook.com/pages/Meritul- … 55?fref=ts

3

Re: Vrem intrarea in legalitate/instaurarea unui stat de drept in Romania!

Atentie, diaspora si generatia "Facebook" sunt active, receptive la nou si deja...in stare alerta. Doamne Ajuta!

TE ASTEPTAM CU DRAG ALATURI DE NOI SA NE LUAM CU ADEVARAT TARA INAPOI !!!

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8822

P.S.

Dupa ce suportam saracia, preluata din timpul comunistilor, acum urmeaza sa facem fata si la marea coruptie politica, probabil si unica pe intregul mapamond.
Ce putem sa intelegem acum, din actuala democratie romaneasca, daca inca stam linistiti si indiferenti, sub umbrela mafiei comuniste (PCR=PSD) greu de inlaturat, din ultimii 25 de ani?

TE ASTEPTAM CU DRAG ALATURI DE NOI SA NE LUAM CU ADEVARAT TARA INAPOI !!!

Palatul Parlamentului reprezinta o institutie importanta pentru democratia romaneasca si dupa cum stim, politica unui stat trebuie sa serveasca interesele poporului.
Ori, aceasta cladire construita cu sudoarea si jertfele concentratilor din intreaga tara, nu este pretuita si onorata, de locatarii ei sezonieri, "PARLAMENTARII", zis "alesi ai neamului", care sfideaza in numar din ce in ce mai mare, prin actele lor de coruptie si chiar cu dosare penale, populatia intregii tari.
Desi acest "parlament" cotat ca fiind penal si recunoscut la nivel international functioneaza asa cum stim, totusi, fostii comunisti din partidele aflate la putere sub comanda PSD (cu cei mai multi membri din fostul PCR) n-au fost deranjati si ne-au condus tara, dupa bunul lor plac. Daca in tarile vecine, actiunile civice "au scuturat" politicienii aflati la putere, in tara noastra, cetatenii i-au tolerat pe multi dintre parlamentari, desi tot mai multi dintre ei, (bineinteles ca si guvernantii comit abateri), nu-si fac treaba bine, dovedind ca au preocupari pentru anumite... interese de grup, de partid si bineinteles, personale. Multi politicienii corupti urmeaza intr-o proportie ingrijoratoare sa petreaca un rest de mandat politic, dupa gratii si culmea, chiar si cei care au fost sanctionati de justitie, inca au chiar tupeul de a desfasura in continuare activitatea, dupa perioada de detentie, pentru a-si mentine interesele, afacerile si functiile politice.
Sa nu uitam ca si in anul 1989, acea revolta, denumita "revolutie" de catre comunisti a plecat tot de la nemultumirea maselor. In conditiile in care, "cutitul a ajuns la os", miscarile tot mai ample ale reprezentantilor societatii civile vor fi de-acum reale si concludente, mai ales ca, diaspora si generatia "Facebook" sunt active, receptive la nou si deja...in stare alerta. Doamne Ajuta!

https://www.facebook.com/15084632499509 … mp;theater

4

Re: Vrem intrarea in legalitate/instaurarea unui stat de drept in Romania!

De la acest anunţ important al liderului PSD, iată unde am ajuns...

Vă prezentăm imagini filmate de la un moment din perioada campaniei electorale, în anul 2013, când Liviu Dragnea a declarat:

"- cuvântul, va fi arma noastră cea mai importantă!"

Liviu Dragnea, mesaj care îi sperie pe politicieni: M-am abţinut de la comentarii doi ani și jumătate. După decizia de vineri în Dosarul Referendumul, o să spun tot.
http://www.b1.ro/stiri/politica/liviu-d … 11320.html

P.S. Credeţi că soarta unui întreg popor va fi alta, dacă liderul celor 7,4 milioane de oameni, din PSD va face puşcărie timp de un an şi dacă mai scrie cărţi, chiar mai puţin, posibil, câteva luni? 

Şi poate nu ştiţi:

Ne-au întrecut deja, moldovenii!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid … mp;theater

Atentie, diaspora si generatia "Facebook" sunt active, receptive la nou si deja...in stare alerta. Doamne Ajuta!
http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8822

https://www.youtube.com/watch?v=wz9VhC0WA1w

5

Re: Vrem intrarea in legalitate/instaurarea unui stat de drept in Romania!

CREDETI CA INTAMPLATOR SUNT IMPREUNA, IN PSD, CEI MAI MULTI PENALI DIN ROMANIA?


http://stiri-ultima-ora.ro/credeti-ca-i … in-romania