Topic: Vrem intrarea in legalitate/instaurarea unui stat de drept in Romania!
Dragi prieteni...am vazut toate comentariile dvs, multe foarte pertinente...
Va supun atentiei urmatoarele:
Intai felicit pe Iuliana ca a observat adevarata problema!
Nu putem pune la indoiala legitimitatea lui Iohannis?
Daca va spun ca va inselati si va aduc probe juridice?
Eu spun ca putem pune sub semnul intrebarii legitimitatea Parlamentului, a Guvernului si implicit a Paltonului!
Cum? Simplu si legal!
A fost un Referendum in care ne-am exprimat puterea noastra de cetateni si am.ales ca Parlamentul sa fie constituit din 300 de membrii!
Corect?
Da! Referendumul este OBLIGATORIU ptr INSTITUTIILE STATULUI DE DREPT! UN REFETENDUM - rezultatul lui poate fi modificat- conform legii - tot de un REFERENDUM!
Un alt Referendum nu a mai avut loc. Mai mult, Plagiatorul a achimbat rezultatul votului popular ( al referendumului) -ILEGAL- PRINTR- O ORDONANTA DE URGENTA!
ACUM AVEM " MANDRIA" CA AVEM UN PARLAMENT ILEGAL, UN GUVERN ILEGAL SI UN PALTONAS TOT ILEGAL!
ORICE LEGE SI ORICE ACTIUNE AL ACESTUI PARLAMENR ILEGAL ESTE NULA DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC! MAI MULT, GUVERNUL A LUAT MANDATUL DE LA UN PARLAMENT ILEGAL, DECI IN CONSECINTA ESTE ILEGAL SI ORICE ACT EMIS DE ACESTA ESTE NUL DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC!
TOTODATA, ALEGERILE PREZIDENTUALE AU FOST ORGANIZATE DE UN GUVERN ILEGAL SI PALTONAS A DEPUS JURAMANTUL IN FATA UNUI PARLAMENT ILEGAL! AICI E FONDUL PROBLEMEI...FOND PE CARE L-A SPUS PUBLIC, T.B CU ALTE CUVINTE! NOI ASTA TREBUIE SA CEREM IN ACTIUNILE NOASTRE! INTRAREA IN LEGALITATE SI INSTAURAREA UNUI STAT DE DREPT! ROG DISTRIBUITI IN TOATE GRUPURILE!