1

Topic: COMUNICAT DE PRESĂ “ ÎN MEMORIA LUI Dr. MARTIN LUTHER KING ”

15 Ianuarie 2013


MCP (MASS COMMUNICATION POWER) este o organizaţie apolitică şi nonprofit, iar departamentul de presă al acesteia, MCP Press Agency – are obiective ce vizează sprijinirea îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă ale cetăţenilor, a comunicării şi mediatizarea marilor performanţe ale acestora.

Recent, am citit un articol:

Mircea Cărtărescu pentru ziarul spaniol ABC: România se îndepărtează de democraţie

în care apărea fraza următoare:

"Unul dintre cele mai importante ziare spaniole, ABC, a publicat recent în suplimentul său cultural un articol dedicat reeditării în Spania a volumului“Nostalgia”, de Mircea Cărtărescu – “unul dintre titlurile cele mai pasionante ale anului 2012″, aşa cum este caracterizată cartea de către jurnaliştii cotidianului amintit".

http://www.realitatea.net/mircea-cartar … comentariiAm citit toate comentariile postate, dar, ultimul dintre acestea mi-a reţinut atenţia în mod deosebit:

vlad ţepeş

"Eu ştiam că România este departe de democraţie mai de mult, câtă vreme suntem furaţi de politicieni, conduşi de ţigani, etc. nu ne putem numi o ţară, în cel mai rău caz, un trib sălbatic".

Ştirea că “România este departe de democraţie ”este din păcate, actuală.

Consider că « opinia publică » trebuie să fie singura care să decidă rezolvarea problemelor mari din societate. Chiar şi în aceste zile, revoluţionarii încă nu şi-au obţinut drepturile.

Este cazul să rememorăm eforturile şi unele realizări ale acestora.

Societatea civilă ar trebui să fie azi puternică ! Cu toţii ştim că un erou al drepturilor civile a obţinut pe 10 octombrie 1964, Premiul Nobel pentru Pace. După cum se ştie, ideea de societate civilă, nu poate fi în afara drepturilor civile într-o democraţie, iar acestea au drept punct de reper central, personalitatea doctorului KING, cu viaţa şi activitatea sa.

În Statele Unite ale Americii există Centrul Dr. MARTIN LUTHER KING, iar Standford University ne stă la dispoziţie cu materiale informaţionale.

Incontestabil, MARTIN LUTHER KING a fost cea mai marcantă personalitate a secolului XX şi din acest motiv îl vom face cunoscut în întreaga lume.

Ţinând seama de faptul că MARTIN LUTHER KING s-a născut la 15 ianuarie 1929, MCP Press Agency urmează să informeze prin acest comunicat de presă, în special pe reprezentanţii ambasadei Statele Unite ale Americii în legătură cu această iniţiativă a organizaţiei MASS COMMUNICATION POWER de a mediatiza de câte ori este nevoie această dată remarcabilă, în memoria lui MARTIN LUTHER KING.

Vă rugăm să informaţi în continuare cât mai corect comunitatea internaţională, deoarece ziua de naştere a lui MARTIN LUTHER KING este celebrată ca sărbătoare naţională în Statele Unite ale Americii din anul 1986.

http://mcppress.blogspot.ro/2013/01/com … ui-dr.html

Cu stimă,
Preşedintele MASS COMMUNICATION POWER
Ec. MIHAIL GEORGEVICI

2

Re: COMUNICAT DE PRESĂ “ ÎN MEMORIA LUI Dr. MARTIN LUTHER KING ”

Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency

https://www.youtube.com/watch?v=vJnyWW3OCiU