1

Topic: Cât de mult contează...detaliile!

"Mă întorc tot mai des la ideea că destinul este dictat de detalii"

Aşa cugeta cândva, Octavian Paler.

...Să fie adevărat?

Ce ar putea face Traian Băsescu dacă ar pierde la referendum

Referendumul din 29 iulie va fi finalul de carieră politică al unuia dintre cei doi preşedinţi ai României. Suspendatul Traian Băsescu a anunţat de nenumărate ori că se va retrage din politică după ce nu va mai fi la Cotroceni. La rândul său, interimarul Crin Antonescu a pariat că dacă românii nu vor vota demiterea lui Băsescu, va ieşi din viaţa publică. Cum după finalul carierei politice vor avea nevoie de un loc de muncă, Libertatea le-a găsit deja celor doi câte un job.

La fiecare discurs, preşedintele suspendat Traian Băsescu (61 de ani) susţine că nu ţine de scaunul de la Cotroceni şi că în orice moment s-ar putea întoarce la cârma navei. Astfel, el ar putea obţine un post de comandant pe diferite ambarcaţiuni, de la nave de croazieră şi până la tancuri petroliere. Salariile sunt chiar foarte bune, dacă ne gândim că mulţi români se zbat să supravieţuiască cu 150-250 de euro. Astfel, Băsescu ar putea lua pe lună de la 6.000 şi până la 10.000 de euro, în funcţie de tipul navei. Înainte însă trebuie să-şi pună la punct actele. Preşedintele suspendat a urmat cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de navă în august 2007, la Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), iar în luna august a acestui an, acesta îi va expira.
Ce ar putea face Traian Băsescu dacă ar pierde la referendumMai mult: Ce ar putea face Traian Băsescu dacă ar pierde la referendum - Reportaj | Libertatea.ro


Crin Antonescu s-ar putea face profesor de istorie cu un salariu de 200 de euro!

Referendumul din 29 iulie va fi finalul de carieră politică al unuia dintre cei doi preşedinţi ai României. Suspendatul Traian Băsescu a anunţat de nenumărate ori că se va retrage din politică după ce nu va mai fi la Cotroceni. La rândul său, interimarul Crin Antonescu a pariat că dacă românii nu vor vota demiterea lui Băsescu, va ieşi din viaţa publică. Cum după finalul carierei politice vor avea nevoie de un loc de muncă, Libertatea le-a găsit deja celor doi câte un job.

Crin Antonescu a declarat recent că, dacă Traian Băsescu nu va fi demis din funcţia de preşedinte, va ieşi din politică. Cu această ocazie va putea să-şi lase din nou plete şi să se reîntoarcă la catedră şi să-i înveţe pe elevi istorie, aşa cum a făcut şi în urmă cu peste 20 de ani.

Crin Antonescu (53 de ani) şi-a pus cariera politică în joc la referendumul din 29 iulie. Dacă va fi nevoit să se retragă din viaţa publică, Antonescu are posibilitatea de a se în-toarce la vechea lui meserie, cea de profesor de istorie. El ar mai avea timp în luna august să-şi depună dosarul la unul din inspectoratele judeţene pentru a primi un post de suplinitor în învăţământ, cel mai probabil undeva la ţară. Salariul e mic, undeva la 200 de euro, însă satisfacţia poate fi mare atunci când copiii pe care îi va îndruma vor avea rezultate deosebite. N-ar fi o experienţă nouă pentru actualul preşedinte interimar, care a debutat în cariera didactică în urmă cu 26 de ani. Milica Vrânceanu, fostă directoare la şcoala din Ştioborăni, comuna Soleşti, judeţul Vaslui, îşi aduce aminte de fostul ei coleg şi subaltern. “A fost diriginte al clasei a VI-a, titularul catedrei de istorie-geografie, iar pentru a-şi completa norma a predat şi limba franceză, a fost şi profesor de sport. Acum, şcoala este desfiinţată, dar sigur mai sunt locuri la alte instituţii din zonă”, a declarat doamna Milica.

http://www.libertatea.ro/detalii/artico … 03597.html
Victor Ponta, încă un masterat inventat?

Problemele continuă pentru Victor Ponta. După ce a fost acuzat de plagiat şi apoi că a menţionat în CV că a urmat un masterat la Universitatea din Catania, mai nou, s-ar părea că premierul mai are un masterat... inexistent.

    Victor Ponta

Potrivit Adevărul, în enciclopedia Who's Who, în CV-ul lui Victor Ponta e menţionat că acesta ar fi urmat, în 2004, cursurile de masterat ale Universităţii Oxford.

Ce e drept, acest masterat nu este menţionat şi în cv-ul de pe site-ul său personal sau în cel de pe  site-ul Camerei Deputaţilor. Însă apare în enciclopedia mai sus menţionată, iar în urma verificărilor, se pare că premierul a urmat un curs al unei şcoli de vară, la Oxford-Exeter College, în nici un caz vreun masterat.

    SCANDALUL PLAGIATULUI. Iată INTEGRAL pasajele incriminate din plagiatul suspectat al lui Victor Ponta!

Se pare că informaţiile din Who's Who au fost furnizate chiar de Victor Ponta, astfel el ar fi cel care ar fi menţionat că a urmat cursuri de master în Anglia. Mai mult, reprezentanţii Universităţii spun că nu se poate obţine o astfel de diplomă în urma unui curs asemănător celui la care a participat primul ministru. "Nu este vorba de o diplomă de masterat, în cazul în care aceasta a fost obţinută la o şcoală de vară. Dacă nu poate face asta, atunci cel mai probabil nu deţine o astfel de diplomă",  a declarat Marc Stears profesor la Universitatea Oxford.

http://www.libertatea.ro/detalii/artico … 03608.html

http://romaniadindiaspora.ning.com/prof … -detaliile

Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger

2

Re: Cât de mult contează...detaliile!

Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency

https://www.youtube.com/watch?v=vJnyWW3OCiU