1

Topic: SE TULBURĂ APELE ÎN PSD, CHIAR ACUM?

CONGRESUL USL A AVUT LOC
ÎN ACEEAŞI SALĂ A CONGRESELOR COMUNISTE,
ÎNTÂMPLARE SAU OBIŞNUINŢĂ?

SE TULBURĂ APELE ÎN PSD, CHIAR ACUM?

POLITICIENII NU SE MAI ÎNŢELEG ÎNTRE EI?

Senatorul Valer Marian tulbură petrecerea politică de realegere a lui Victor Ponta

Scrisoare deschisă către tata socru al PSD


20 aprilie 2013

"Preasfinţia voastră politică,

Timp de patru ani v-am purtat respect şi am manifestat loialitate faţă de dumneavoastră, dar în ultimele luni am observat, atât eu cât şi alţi colegi din Senat şi din PSD, o mutaţie comportamentala si implicit caracterială, bruscă şi urâtă.
Hotărârile cele mai importante, inclusiv ungerea de miniştri sau de şefi de agenţii, sunt luate de preşedintele premier Victor Ponta cu socrul senator Ilie Sârbu, cu soţia europarlamentar Daciana Ponta şi cu naşul director George Maior de la SRI. Acestea se iau de regulă la masa vegetală de duminică de la vila dvs. din Bucureşti sau din casa dvs. de vacanţă de la Breaza.   ……………………
Acum îmi explic pe deplin afirmația unui alt naș celebru al ginerelui dvs., generalul reevaluat vicepremier Gabriel Oprea : „Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu”. Mai curând de cât crede, Ponta va trebui să dea seama în fața gărzilor naționale autentice în rândurile cărora a fost declarat deja proscris.

www.cotidianul.ro/scrisoare-deschisa-catre-tata-socru-al-psd-211763

Despre experienţa tristă a postcomunismului (USL)
http://www.youtube.com/watch?v=ewMZGi4MFcQ

Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger

2

Re: SE TULBURĂ APELE ÎN PSD, CHIAR ACUM?

Starea actuală a apelor în USL: de la "TULBURARE" către "ÎNVOLBURARE"

Ce facem dacă “Useleul” e între ciocan şi nicovală?

Nu mai plătiți pensiile? V-a sunat ceasul!

By Mihai Giurgea on 15 mai 2013 • ( 121 )

Ponta da in postași. Postașii dau in pensionarii. Pensionarii dau in USL.

Asta-i cercul! Si nu poate fi rupt, decât cu bani. Iar Romania nu mai are bani. Din 6 milioane de pensionari, 3.7 milioane isi primesc pensia prin Posta: fix votanții lui Iliescu. Iar Posta e de azi in greva.

Ponta e la putere de un an de zile: deci nu mai poate da vina pe nimeni. De fapt, poate el, dar pe pensionari nu-i interesează scuzele:

“Noi am preluat Poşta Română nu doar în faliment, ci şi cu uriaşe fraude. Încercăm să salvăm Poşta Română cu o privatizare de succes. Dar să nu dai pensiile oamenilor e inadmisibil şi inacceptabil. Poşta Română mai trăieşte în primul rând pentru că noi punem pensiile prin poştă. Altfel, le punem pe card. Există soluţii. Eu nu vreau să mă gândesc la alte soluţii pentru că asta înseamnă că jumătate din personal pleacă acasă. Ar fi grav pentru Poşta Română. Pentru pensionari, nu”.

(sursa: HotNews)

Ce privatizare visezi, bai Ponta? USL-ul n-a reușit nici o privatizare!

Doua scandaluri a avut USL-ul in curte, inca dinainte de alegeri: Oltchim si Posta Romana. Si pe nici unul n-au fost capabili sa-l rezolve:

Oltchim-ul au încercat sa-l privatizeze si s-au făcut de ras: si Daniel Chițoiu (PNL) si seful lui, Victor Ponta (PSD). Dan Diaconescu a profitat de incompetenta lor si si-a făcut reclama gratis in campanie. Au urlat ei, l-au amenințat cu pușcăria – si nimic! După aia au promis “las’ ca facem noi o privatizare serioasa”. Tot nimic: Oltchim a intrat in insolventa, iar muncitorii in șomaj. Marele procuror Copy-Paste habar n-are de legi si nu e in stare sa organizeze o amarata de licitație.

Posta Romana (ca si Oltchim-ul, ca si CFR-ul) e un adevarat uger, de supt bani pentru partid. A supt si PNL-ul, si PDL-ul, si uite ca suge si USL-ul. Numai ca USL-ul e obligat sa reducă cheltuielile si sa dea afara oameni – altfel pierde orice șansa la împrumuturile FMI, care deja a rupt relațiile cu Romania.

“Useleul” e intre ciocan si nicovala:

Sau concediază masiv (si postași, si Oltchim-iști, si mineri, si zeci de mii de ceferiști). Dar uite ca postașii fac greva – si adio pensii (mai ales la sate, unde nu exista carduri si ATM-uri).
Sau ramane fara acordul cu FMI si adio împrumuturi: ca fara garanția FMI, nici băncile private nu-i mai dau un sfanț. Iar fara împrumuturi – adio si pensii si salarii bugetari, dar si spăgile USL.

Da, ați auzit corect: USL-ul nu mai jefuieste din taxe si impozite, ci din…împrumuturi externe! Ca au secat si Dacia, si SIDEX, si exporturile de ingrasaminte chimice. A secat toata economia reala: au rămas doar împrumuturile.

Așa ca, ce e mai bine: sa lase doar pensionarii fara bani?…sau pe toata lumea care traieste din bugetul de stat? Inclusiv sa-si piardă si ei spăgile?

La șpăgile lor n-or sa renunțe nici in ruptul capului!

D-aia se tine Ponta tare: ca e banul lui in joc. D-aia postașii sunt condamnați. D-aia pensionarii n-or sa mai pupe pensie. D-aia mărește si impozitele.

Credeați ca, gata, s-a sfârșit criza si vin 3 ani de furăciune pașnica? Ați visat, comuniști imbecili! Criza abia a început. Si in loc de pace sociala, o sa aveți ditamai explozia.

Iar Mișcarea Antitaxe va fi la post, sa aprindă fitilul.

http://capitalismpepaine.ro/2013/05/15/ … at-ceasul/

Citește şi

După "cuvinte goale şi minciuni sfruntate”…urmează „a treia cale”

http://comunicatpentruromani.blogspot.r … ni_16.html

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Miclescu

3

Re: SE TULBURĂ APELE ÎN PSD, CHIAR ACUM?

Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency

https://www.youtube.com/watch?v=vJnyWW3OCiU