1

Topic: ACUM AM ÎNŢELES DE CE PREFERĂ PREMIERUL ANTENA 3 !

George commented on Contact.

in response to Victor Ponta:

    e-mail: [email protected] Victor Ponta.ro, Facebook, Linkedin, Twitter.     Cabinet Parlamentar   Prefectura Gorj, str. Victoriei nr 2-4 Targu Jiu, Jud. Gorj Tel: 0253 214.224 Fax: 0353 810.513 Birou de avocatura   bl. Dimitrie Cantemir nr. 2A, bl. P2 sc. 1 et. 1 ap. 3 sector4, Bucuresti Tel si Fax: 021 33.56.231     Sediul […]

Domnule Prim-Ministru,

Când ați preluat mandatul, am sperat că lucrurile vor merge într-o direcție mai bună în România. Am fost printre anonimii care v-au susținut. Nu m-am așteptat, evident, la minuni. Dar am apreciat discursul dumneavoastră, efortul de a ne desprinde de zodia scandalului permanent și a „dezbaterii” de șanț. În ideea răului mai mic, am fost pregătit să vă iert și plagiatul, deși eu muncesc de șapte ani la un doctorat. Mi s-a părut mai important pentru România să continuați, iar bombardamentul unilateral din FAZ și alte publicații „respectabile” mi-a confirmat că e un asasinat politic (ceea ce nu cauționează însă că ați plagiat). Susținerea mea se oprește însă aici.

V-am ascultat la Antena 3; chiar acum sunteți la Parlament. Doriți ca România să devină o țară normală. Domnule Ponta, într-o țară normală un premier social-democrat nu devine purtător de cuvânt și interese al unei corporații precum Gabriel Resources; în niciun caz nu declară că, dacă legea cade, „speriem” investitorii. Unii investitori sunt „speriați” și de drepturile elementare ale omului, unii de sindicalizare, alții de dreptul la grevă. Renunțăm la toate pentru a nu-i speria pe acești investitori? În cazul acesta, pe niște vulturi de Wall Street bine-cunoscuți?

Într-o țară normală, nu mergeți la emisiunea domnului Gâdea pentru a face propagandă ieftină cu „agenturile” lui Patapievici. Prestația domnului HRP la ICR a fost dezamăgitoare – mi-am dorit să plece. Însă dumneavoastră l-ați girat pe domnul Marga, o schimbare în rău. Iar acum sugerați că Patapievici și, evident. ungurii, ne faultează la Roșia Montană. După ce RMGC manipulează opinia publică din Ro de mai bine de un deceniu, după ce cumpără – dumnevoastră ați spus-o – jurnaliști și politicieni, acum străinii cei răi sunt de vină?

Într-o țară normală problemele serioase se dezbat, desigur. Însă când domnul Șova, aflat evident în conflict de interese, nu găsește acte, iar dumneavoastră ne spuneți că ele rămân confidențiale, ce avem de dezbătut? Când ministrul mediului și cel al culturii nu au măcar decența să nu se pronunțe public pentru un proiect care are efecte nocive atât pentru mediu, cât și pentru cultură, ce avem de dezbătut? Când cu o mână votați da și cu alta ba, când parlamentarii sunt chemați la ordine pentru a li se „da” libertatea deciziei, ce e de dezbătut?

Trebuie să știți, domnule Ponta, că există limite în a jigni inteligența concetățenilor dumneavoastră. Este adevărat că v-ați aflat în fața unor decizii cumplit de grele. Presiunile, tind să cred, au fost și sunt enorme. Însă e o responsabilitate pe care ați cerut-o când ați cerut votul Parlamentului României. Toată ceața generată la Antena 3 și prin alte părți nu vă va putea ascunde de răspundere. Lipsa dumneavoastră de loialitate e mult mai gravă decât lașitatea premierilor care v-au precedat.

2

Re: ACUM AM ÎNŢELES DE CE PREFERĂ PREMIERUL ANTENA 3 !

ACUM AM ÎNŢELES DE CE PREFERĂ PREMIERUL ANTENA 3 !
https://www.facebook.com/groups/231819893629902


Gheorghe Dinu
https://www.facebook.com/avocatgheorghe … ion=stream

Indiferent ce se intampla in tara eu in numele ALO va asigur ca ne organizam echipe ALO in fiecare judet.

Este dificil, anevoios dar se pare ca cineva acolo sus ne iubeste si lucrurile bune prind contur. Va asteptam in echipa ALO. Asteptam voluntari pentru judetele din Moldova( IS SV BT VS NT BC VN) dar si pt. SJ BH SM CS MH)

Uniti si informati prin internet vom reusi!

Crin Antonescu, Rosia Montana fierbe!

www.youtube.com

3

Re: ACUM AM ÎNŢELES DE CE PREFERĂ PREMIERUL ANTENA 3 !

Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency

https://www.youtube.com/watch?v=vJnyWW3OCiU