1

Topic: Dumnezeu ne pedepsește că l-am alungat pe Caragiale din țară?

Ponta e pedeapsa lui Dumnezeu pentru România

Posted on May 3, 2014 by Dorin Lazăr

Nu înțeleg o chestie: cum de există oameni atît de nesimțiți precum Ponta? Am crezut pînă acum că există limite la impertinență și minciună, dar Ponta trece peste toate astea cu o ușurință ieșită din comun.

Aș putea spune că Pontănelul e pedeapsa divină de la Dumnezeu. Mincinos, impertinent, mare adorator de ruși și chinezi, dar degrab’ de portofel american vărsătoriu (în buzunarul propriu, desigur), Ponta e fix chestia de care România are nevoie cel mai puțin. În scurtul timp petrecut la conducere a reușit să-l eclipseze pe unul din cei mai incapabili prim-miniștri români, pe Emil Boc, și dacă există un motiv pentru care lucrurile nu au luat-o razna complet e faptul că incompetența l-a oprit din a face modificări majore.

Sigur, i-au scăpat cîteva intervenții, precum mărirea accizelor, dar per total, e remarcabil cît de mult a reușit să NU facă. E principalul motiv pentru care există creștere economică în ultimii doi ani; țara funcționează în ciuda faptului că e guvernată.

De curînd Ponta a ieșit la rampă să spună că e o minciună că imaginile folosite de PSD în campania electorală sunt din Polonia, și doar scrise sub ele că ‘ei sunt mîndri că sunt români’. Probabil ceea ce vrea să spună e că e mîndru că e român și poate prosti fraierii, nu știu, dar nu poți, după ce te-ai dovedit hoț, să ieși la rampă și să pretinzi că nu ești. Spune el că “Coloana Infinită” e românească, de parcă asta dovedește că toate materialele folosite în campanie sunt românești, și cînd spune lucrurile astea nici măcar nu reușește să numească corect bucata de piatră construită de Brâncuși.


Desigur, existența lui Ponta nu poate fi explicată în niciun alt fel: sigur e pedeapsă de la Dumnezeu. Nu poți altfel să ai la puterea executivă pe cineva care nici măcar nu are minimul de educație cît să tacă. Nu poți, fă, cînd te-aude o țară întreagă, să zici că tu ai spus altceva.

Nici măcar nu e un lucru important; un tînăr comunist ca el ar fi putut să spună că ‘fă’ e un apelativ cît se poate de civilizat în context sau, mai bine, putea să nu spună nimic. Dar, totuși, ce îl face pe micul Titulescu să mintă, mintă, mintă?

Probabil, Ponta se simte ca un copil mic depășit de situație. Se dă cu fundul de pămînt să primească atenție. Cînd își dă seama că e înconjurat de niște corupți mizerabili care sunt urmăriți începe să se teamă că și el e urmărit, deși, îl credem, la cît de imatur e poate pleda pentru inocență și necunoașterea legilor, și, deși nu avem astfel de prevederi în codul de procedură penală, ar putea fi iertat pentru imaturitate și naivitate. Ca și tinerele fete care nu sunt pregătite pentru viață (mai sus, o dovadă că maestrul lui spiritual are abordări competente ale problemelor specifice tinerelor fete).

În apărarea lui ar pleda noianele de prostii pe care le-a provocat de-a lungul timpului. Și mai ales, imaginea asta de neuitat, de Domnul Goe. Ce păcat că imaginea de marinel e luată momentan de Băsescu! Așa bine i-ar fi stat cu un costum cu bască de marinel, tras în barcă!

Da, cred că Dumnezeu ne pedepsește că l-am alungat pe Caragiale din țară.
Ponta Dragnea barcă inundații

sursa: Adevărul
http://dorinlazar.ro/ponta-pedeapsa-dumnezeu-romania

Dumnezeu ne pedepsește că l-am alungat pe Caragiale din țară?
https://www.facebook.com/groups/2318198 … 2/?fref=ts

2

Re: Dumnezeu ne pedepsește că l-am alungat pe Caragiale din țară?

Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency

https://www.youtube.com/watch?v=vJnyWW3OCiU