1

Topic: Noutăţi "librăria Eu Sunt"

Totul este bine

de Louise L. Hay , Mona Lisa Schulz

Totul este bine


Cum mă pot vindeca?

Cum îmi pot amplifica propria putere vindecătoare?
Louise Hay a răspuns la aceste întrebări de mai bine de 30 de ani, prin incredibilele ei tehnici de autovindecare. Milioane de oameni şi-au dezvoltat gândirea pozitivă şi capacitatea de autovindecare prin folosirea afirmaţiilor recomandate de ea, dar abia acum putem înţelege plenar ştiinţa care stă la baza acestor tehnici. În cartea Totul este bine, doctorul în medicină şi terapeuta intuitivă Mona Lisa Schulz examinează practica afirmaţiilor pozitive din perspectiva metodelor ştiinţifice, cu scopul de a duce arta vindecării pe un nivel superior.

Dirijarea realităţii

de Vadim Zeland

Dirijarea realităţii

În realitatea de zi cu zi, omul se află "sub imperiul împrejurărilor" şi nu poate să influenţeze semnificativ mersul evenimentelor. Viaţa "se întâmplă" la fel cum se petrec lucrurile când visăm fără să fim conştienţi. Evenimentele îşi urmează cursul fără să ţină seama că "vrem" sau "nu vrem". S-ar părea că această fatalitate nu poate fi evitată. în realitate există însă o ieşire - total neaşteptată. Omul nu bănuieşte că se găseşte în captivitatea unei iluzii - efect de oglindă.
Realitatea are două forme: una fizică, pe care o putem atinge cu mâna şi una metafizică aflată dincolo de limitele percepţiei, dar la fel de obiectivă.

Sincrodestinul

de Deepak Chopra

Sincrodestinul

În fiecare zi se întâmplă miracole. Nu numai în sate îndepărtate din ţară sau în locuri sfinte din cine ştie ce parte a globului, ci şi aici, în propria noastră viaţă. Erup la suprafaţă din sursa lor ascunsă, ne înconjoară cu oportunităţi şi apoi dispar. Dacă devenim receptivi la prezenţa miracolelor, într-o secundă viaţa ne poate fi transformată într-o experienţă uimitoare, minunată şi încântătoare, mult peste limita a tot ce ne-am fi putut imagina.

Introducere în NLP

de Joseph O'Connor , John Seymour

Introducere în NLP

Introducere în NLP abordează diverse subiecte precum: modalităţile prin care putem dezvolta un raport cu persoanele din jur; îmbunăţirea abilităţilor de a influenţa oamenii; înţelegerea şi utilizarea limbajului trupului; modalităţile de stabilire şi obţinere a rezultatelor dorite; arta adresării întrebărilor-cheie; susţinerea unor întâlniri, negocieri şi vânzări reuşite; strategiile de învăţare accelerată.


Dezvăluiri - aplicarea adevărului rezolvă probleme

de Jose Silva , Ed Bernd Jr

Dezvăluiri - aplicarea adevărului rezolvă probleme

Scopul nostru imediat este acela de a prezenta rezultatele acestor cercetări pe care le-am reunit în cadrul noului Sistem Silva UltraMind ESP, unui număr cât mai mare de oameni, în cel mai scurt timp posibil. Avem de a face cu cea mai mare descoperire a omului, descoperirea modului în care noi ne putem folosi inteligenţa umană – ceea ce biserica numeşte suflet – în mod conştient, creativ, constructiv şi în mod continuu pentru a rezolva problemele de pe această planetă şi pentru a crea vieţi mai bune pentru noi şi pentru alţii.

Linişteee!

de Susan Cain

Linişteee!

Idealul de Extravertire a fost cercetat în multe studii, deşi acestea nu au fost niciodată grupate sub o denumire unică. Persoanele vorbăreţe, de exemplu, sunt cotate ca fiind mai isteţe, ca arătând mai bine, ca fiind mai interesante şi mai dezirabile. Viteza vorbirii contează la fel de mult ca volumul: cei ce vorbesc repede sunt cotaţi ca fiind mai competenţi şi mai plăcuţi decât cei ce vorbesc domol. Aceeaşi dinamică se aplică la grupuri, cercetările arătând că persoanele volubile sunt considerate mai deştepte decât cele reticente - chiar dacă nu există niciun fel de corelaţie între darul de a vorbi şi ideile bune.

Trezirea femeii senzuale

de Saida Désilets

Trezirea femeii senzuale

Trezirea femeii senzuale este o invitaţie să devenim conştiente de tot ceea ce este viu, adevărat şi efervescent erotic înlăuntrul nostru. Este certitudinea că merită să ne asumăm trezirea noastră ca femei complete, pline de iubire şi compasiune.
Aceste pagini te învaţă cum să trăieşti în deplin acord cu vocea ta interioară. Cum să navighezi cu măiestrie printre provocările vieţii. Cum să-ţi foloseşti cu măiestrie înţelepciunea feminină cu care eşti deja înzestrată.


Pune-ţi gândirea sub semnul întrebării şi schimbă lumea

de Katie Byron

Pune-ţi gândirea sub semnul întrebării şi schimbă lumea

Citatele din această carte sunt doar nişte aduceri aminte. Adevărul este că tu eşti înţelepciunea pe care ai căutat-o dintotdeauna. Experienţa mea m-a făcut să înţeleg că toţi avem la fel de multă înţelepciune şi că nimeni nu are mai multă înţelepciune decât tine.

Poţi descoperi această înţelepciune, făcând Lucrarea. Este o metodă prin care poţi pătrunde în interiorul tău şi prin care poţi accesa oricând, înţelepciunea lăuntrică.

O singură şcoală pentru toată lumea

de Salman Khan

O singură şcoală pentru toată lumea

Aducând o perspectivă obiectivă asupra istoriei educaţiei, Khan explică originile crizei şi ne arată de ce o întoarcere la învăţarea prin asimilare succesivă, abandonată în secolul trecut şi recuperată cu ingeniozitate prin instrumente de tipul Khan Academy, poate fi cea mai bună şansă de a oferi, acum, fiecărui copil, o educaţie de clasă mondială.

O singură şcoală pentru toată lumea este mai mult decât o soluţie, ea reprezintă un îndemn pentru o educaţie gratuită, universală, globală şi o explicaţie a modului în care o idee simplă, dar revoluţionară, ne poate ajuta să atingem acest ţel.

17 ecuaţii care au schimbat lumea

de Ian Stewart

17 ecuaţii care au schimbat lumea

17 ecuaţii care au schimbat lumea descrie felul în care ecuaţiile ne deschid noi perspective asupra experienţei, de la electronică şi telecomunicaţii globale până la radare, lasere, navete spaţiale şi bomba atomică. Povestea pe care ne-o spune Ian Stewart se desfăşoară pe durata a două milenii şi jumătate, începând cu grecii antici şi încheind cu înşelătoarele formule care de curând aproape că au dus lumea finanţelor la colapsul total, Ian Stewart ne arată cum intuiţiile dintr-o anumită epocă influenţează, peste secole, munca altor savanţi: teorema lui Pitagora l-a inspirat pe Einstein, sau, încă şi mai straniu, calculele ezitante ale unui cartofor din veacul al XVI-lea au dus la descoperirea unui număr imposibil care a devenit apoi cheia bulversantei lumi a fizicii cuantice.

Taina

de Vlad T. Popescu

Taina

Viaţa noastră cuprinde cam toate evenimentele, pulsiunile, necesităţile şi plăcerile animalului din noi. Chiar dacă noi am transformat ritualul vieţii în ceva foarte complicat, chiar dacă noi încercăm în mod greşit să ascundem animalul din noi, nu să-l stăpânim, să-l înţelegem, să-l acceptăm...


Jim Năsturel şi Lukas, mecanicul de locomotivă

de Michael Ende

Jim Năsturel şi Lukas, mecanicul de locomotivă

Jim Năsturel ajunge pe minuscula insulă Lummerland - cu o populaţie de doar patru locuitori - prin intermediul unui pachet misterios.

Însă, din cauza "aglomeraţiei" din mica lor ţară, mecanicul Lukas se vede nevoit să-l ia pe Jim şi, la cârma fantasticei sale locomotive Emma, să pornească într-o călătorie prin ţinuturi bizare, unde întâlnesc personaje memorabile:

..................................................- ..................................................- ..........................

http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/bl … id=1575644

http://www.eusunt.ro


Sursa: MCP Press Agency, Cristina Scacun