1

Topic: Iată unde am ajuns datorită politicii din ultimii 23 de ani!

Vă prezentăm un material video înregistrat în ziua de 27 decembrie a.c. de la postul de televiziune Digi24.
Cu acest prilej veţi vedea cum este văzută România din afară.
Aşa cum ştim, politicienii care ne-au condus după 1989, au adus ţară pe ultimele locuri în Europa şi au făcut ca sărăcia să cuprindă aproape întreaga Românie.

Din cuprinsul acestui material:"România lui STEVEN VAN GRONINGEN" veţi afla "ce nu este în regulă" şi veţi înţelege cum stau lucrurile într-o ţară în care până şi aleşii neamului sunt bolnavi de corupţie.

După ce modele conducem azi ţara...nu le mai pomenim numele, dar poate ne vom trezi odată....nu mai vrem parlamentari penali, cazuri de oameni politici în puşcărie, (Adrian Năstase), acuzaţi de fraude sau de plagiat (Victor Ponta), de menţinerea la putere a aceluiaşi partid, urmaş al FSN-lui (Ion Iliescu), etc.

În încheiere, invitatul acestei emisiuni arătă că deşi "a căzut mult România în acestă criză", totuşi există posibilităţi de revenire a acesteia la normalitate pe viitor. Totodată, domnia sa a făcut referiri şi la arta contemporană, apreciind calităţile deosebite ale românilor şi potenţialul valoros pe care aceştia l-au dovedit atunci când îşi propun să lucreze cu simţ de răspundere pentru o viaţă mai bună.

http://www.youtube.com/watch?v=uru0TNewiL8

Este exact ca în comunism, acelaşi partid...păcat de săngele vărsat!

http://comunicatpentruromani.blogspot.r … nism-ac...

Sursa: MCP Press Agency, Vasile Georgescu