1

Topic: Ne mai mirăm cum s-a ajuns la 7.403.836 de voturi?

IATĂ CUM VEŢI TRĂI OK!


2012 va fi anul victoriei, când vom câştiga toate alegerile!
http://www.youtube.com/watch?v=pgmGMQeB … ature=plcp

Aşa spunea în aprilie 2012, LIVIU DRAGNEA, secretar general al USL, dar cum ...

Iată cum s-a materializat "PLANUL NOSTRU DE ACŢIUNE ÎN ACEST AN"! 

Liviu Dragnea a orchestrat fraudarea, pe trei elemente esenţiale
Autor:  Violeta Fotache

USL riscă să rămână fără sistemul informatic cu care s-au furat voturile

Președinte al Consiliului Județean Teleorman și șef al campanile electorale, Liviu Dragnea se declară nevinovat
Potrivit actului de începere a urmăririi penale împotriva lui Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, ar fi instrumentat fraudarea din cauza precipitării evenimentelor politice. Din pricina acestora, desfăşurate "într- un ritm susţinut şi întrun trend potrivnic intereselor USL", pentru alianţa PSDPNL- PC a apărut ca un "deziderat imperios să organizeze, de o manieră sistematică şi bine orchestrată, activitatea de fraudare a votului în cadrul referendumului". Scopul? Acela "de a crea aparenţa prezentării la vot a cel puţin 60% din cetăţenii cuprinşi în listele electorale, precum şi de a obţine majoritatea simplă a voturilor exprimate în favoarea demiterii Preşedintelui României".

Anchetatorii au reţinut că Liviu Dragnea "a iniţiat un sistem naţional de fraudare a referendumului", construit pe trei elemente esenţiale:

1) Un sistem informatic complex – folosit pentru transmiterea de date, mesaje, ordine şi recomandări legate de fraudarea procesului electoral biunivoc între centrul de comandă al sistemului (Dragnea Nicolae Liviu) şi eşaloanele subsecvente ale grupului;

2) O asociere infracţională – formată din mii de persoane, având două scopuri: unul imediat (comiterea de infracţiuni prevăzute de Legea nr.3/2000) şi altul final (obţinerea unei prezenţe aparente la urne de minimum 60%, care să permită validarea rezultatelor acestuia);

3) Cointeresarea materială a votanţilor pentru a se prezenta la vot, făcută în condiţii ilegale – prin organizarea de tombole electorale, spectacole şi distracţii gratuite doar pentru cei ce şiau exprimat dreptul de vot şi pentru copiii acestora. Cum legea prevede că bunurile destinate sau folosite la comiterea infracţiunilor se confiscă, USL ar putea rămâne fără sistemul informatic.

CITIȚI ȘI:

    DNA a descoperit 1.500.000 de voturi falsificate la Referendum
    Procurorii l-au prins! Liviu Dragnea a creat un sistem naţional de furt electoral

Citiţi mai mult: Liviu Dragnea a orchestrat fraudarea, pe trei elemente esenţiale - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Liviu-D … z2638hsIAt
EVZ.ro

Am prevăzut această situaţie, de la data redactării materialului de presă: O concluzie esenţială după acest referendum:
democraţia nu a reuşit încă să schimbe năravul comuniştilor, hoţia!

http://www.blogger.com/blogger.g?blogID … 5091658924

Un alt articol care confirmă hoţia (corupţia existentă în interiorul USL, fraudele electorale la nivel naţional, demagogia politicienilor de după 1989, promisiunile la cel mai înalt nivel pentru protecţie socială / de stânga, etc.) este acesta:

DNA a descoperit 1.500.000 de voturi falsificate la Referendum

Numai din descoperirile facute de DNA, numarul voturilor fraudate se ridica la aproximativ 1,5 milioane. Daca la acestea se adauga cele descoperite de procurorii de la Parchetul General, rezulta o hotie inimaginabila.

Potrivit rezolutiei de incepere a urmaririi penale, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost 'centrul de comanda al unui sistem national de influenta, cu structura piramidala, care se suprapune asocierii in vederea savarsirii de infractiuni'. Reteaua pe care a pus-o la punct a fost alcatuita pe doua componente si cuprinde mii de oameni, inclusiv persoane cu functii politice sau publice, afaceristi.

Potrivit procurorilor DNA, fraudarea masiva a votului la referendumul national din 29 iulie, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, a fost posibila cu ajutorul unui sistem informatic creat in acest scop. Surse judiciare au precizat, in exclusivitate pentru EVZ ca, pentru fraudare, USL a folosit un call-center -1855 – care permitea schimburile de mesaje tip SMS, in timp real si intre mii de utilizatori. Pe aceasta cale ar fi fost transmise ordine ilegale.

A doua conexiune era o aplicatie Internet ce permitea unui grup mai restrans de persoane sa obtina in timp real informatii despre cat s-a votat si cum s-a votat. Accesul acestora la aplicatie se facea numai pe baza de user si parola, obtinute anterior prin centrul de SMS-uri 1855, spun sursele noastre. Secretul votului (cine a votat 'DA' sau 'NU') a fost violat de 4.400 de ori, conform SMS-urilor de la 1855. Tot prin acest call+center au fost transmise mesaje in vederea luarii de masuri nelegale pentru cresterea artificiala a numarului de votanti in sectiile deficitare. O estimare a voturilor fraudate, fara sa punem la socoteala dosarele de la parchetele normale, ar indica o cifra de aproximativ 1,5 milioane.

Dragnea se da victima lui Basescu

'Eu am condus o campanie in mod legal, in mod corect', declara Liviu Dragnea, joi, inainte de a intra in sediul DNA, insotit de avocatul Marian Nazat. 'Mi s-au adus mai multe invinuiri, ca m-am asociat cu mii si mii de persoane pentru a obtine foloase electorale, sa fac prezenta la vot de 60%. Este o certitudine ca este o razbunare a pre sedintelui Traian Basescu', declara secretarul gene ral al PSD la iesirea din sediul DNA. Ieri, incercarile noastre de a sta de vorba cu domnia sa au esuat: 'Apel respins'. Nici aparatorul sau, avocatul Marian Nazat, nu a dorit sa comenteze in vreun fel punerea sub acuzare a clientului sau. De altfel, acesta este cunoscut pentru faptul ca nu pledeaza in presa, ci doar in fata autoritatilor judiciare . Pe aceeasi idee a razbunarii a mers si deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, declarand ieri ca USL nu se va lasa intimidata de aceasta actiune 'securistoida' a lui Traian Basescu. Teoria 'victimei politice' a fost folosita de membrii PSD si in urma cu mai multi ani, cand au facut zid de solidaritate, la Parchet, in jurul lui Gabriel Bivolaru. Ei au fost dezavuati prin verdictul instantei, care l-a condamnat la inchisoare.

Autodenuntul lui Antonescu si Ponta nu le inlatura raspunderea penala, daca sunt implicati

'Sigur ca am stiut si o sa o spun si in fata procurorilor DNA si m-am bucurat ca dl Dragnea a avut, pentru USL, un sistem de raportare paralel al voturilor, asa cum a avut dl. Videanu in 2009. Nu am stiut niciodata si nu am sa accept ca daca esti de la PDL sa ai o retea informatica este legal si daca esti de la USL este infractiune?!', a declarat primul-ministru al Romaniei, Victor Ponta, imediat dupa punerea sub acuzare a lui Liviu Dragnea.

S-au solidarizat cu Liviu Dragnea, declarand ca se vor autodenunta la DNA, atat premierul Victor Ponta, cat si presedintele Senatului, Crin Antonescu, pierzand se pare din vedere celelalte elemente ale acuzarii lui Liviu Dragnea.

Dam cateva exemple: suprapunerea sistemului informatic pe asocierea infractionala; amenintarea presedintilor sectiilor de votare si a membrilor pentru a-i determina sa tolereze infractiuni la Legea referendumului; umflarea procentului de participanti la referendum, printre altele, prin falsificarea semnaturilor, pe listele permanente, pana si in numele unor militari aflati in teatrele de operatiuni din Afganistan; ducerea oamenilor la vot sub amenintari; trimiterea unui numar insuficient de buletine de vot reprezentantelor diplomatice si consulare ale Romaniei in strainatate Pentru toate cele de mai sus, exista probe, dupa cum reiese si din comunicatul dat de DNA.
Ba, mai mult, potrivit surselor EVZ, secretar general al PSD si, concomitent, presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea a trimis ordine ilegale in teritoriu, inclusiv in scris.

Procurorii au doua adrese din 12 si 13 iulie, prin care, pentru obtinerea participarii la vot a alegatorilor, in proportie de 60%, Dragnea ordona organizatiilor judetene ale PSD, respectiv prese dintilor si directorilor de companie ale acestora, precum si primarilor PSDdin tara, sa ia masuri ilegale, incriminate ca infractiuni chiar de Legea nr.3/2000.

El ar fi facut acestea cu scopul de a obtine pentru USL un folos nepatrimonial necuvenit si anume: asigurarea unei prezente de minimum 60% la votul din 29 iulie, situatie care ar fi garantat validarea referendumului de catre Curtea Constitutionala.

Deci cu cine se solidarizeaza, prin autodenunt, doi oameni politici cu functii de rang inalt in stat? in cazul in care ar fi implicati sub vreo forma penala in fraudarea referendumului, Crin Antonescu si Victor Ponta nici n-ar putea scapa de raspunderea penala.

Autodenuntul, daca il vor face, asa cum au declarat, este tardiv. Daca s-ar fi autodenuntat inainte ca DNA sa inceapa ancheta, ar fi fost alta situatia. Prin urmare, declaratiile acestora au un efect strict politic.
Dragnea, instigat?

In exclusivitate pentru EVZ, surse judiciare au precizat ca in cazul in care, mergand pe firul anchetei, procurorii DNA vor constata implicarea de natura penala a liderilor USL Victor Ponta si Crin Antonescu, acestia ar putea fi acuzati de instigare la comiterea infractiunii prevazuta de art. 13 din Legea 78/2000, care este una dintre cele patru acuzatii aduse lui Dragnea.

Acum înţelegeţi cum au votat la referendum, românii?

Vă prezint un alt pasaj care are aceeaşi "susţinere" politică...

Preşedintele interimar a răspuns în engleză unei întrebări venite din partea unui jurnalist. "I hope the future will be clear. Thank you!" (Sper că viitorul va fi limpede. Mulţumesc!), a spus Antonescu.

REFERENDUM 2012. Crin Antonescu, la ieşirea din secţia de vot: "I hope the future will be clear"

sursa foto Mediafax Marius Dumbraveanu

Preşedintele interimar Crin Antonescu a votat în această dimineaţă, în jurul orei 9.15, la o secţie de votare din sectorul 3 al Capitalei. Antonescu a intrat în sala de vot, a predat cartea de identitate şi a votat foarte repede, petrecând doar câteva secunde în secţia de votare.
"Am oarecum emoţii, sper că va fi o prezenţă decisivă. Nu voi aştepta rezultatele la Cotroceni, ci acasă. Mesajul meu pentru români este: Cetăţene, votează!", a declarat Crin Antonescu.

http://www.gandul.info/politica/referen … ar-9907961

Din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, de 18.292.464, au participat la referendum 8.459.053, reprezentând 46,24%.

Din aceştia, 7.403.836 (87,52%) persoane au votat "Da",


Şi atunci, dacă USL are un model: "LIVIU DRAGNEA", ne mai mirăm cum s-a ajuns la 7.403.836 de voturi?

Consider că aspectele prezentate exprimă realitatea din zilele noastre, cu cifre şi probe autentice, care ne dau de gândit...

Chiar toate aceste materiale să aibe "caracter politic", aşa cum afirmă în general, liderii politici?

Oare se va ajunge la aceeaşi situaţie şi la noile partide, PP-DD şi Forţa Civică?

Deci, din păcate, democraţia nu se aplică la români, în mod normal, decât în vorbe!

http://modelulclaseipoliticetrimii.blogspot.ro

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

2

Re: Ne mai mirăm cum s-a ajuns la 7.403.836 de voturi?

De-ale USL-lui!


Iată câteva materiale de presă,


din conţinutul cărora înţelegem "cum s-a materializat "PLANUL NOSTRU DE ACŢIUNE (USL) ÎN ACEST AN"! 


- Este posibil să crească în sondaje USL, cu aceste dezvăluiri publice?

- CINE SĂ REPREZINTE POPORUL?

- Ne mai mirăm cum s-a ajuns la 7.403.836 de voturi?

- MERSUL CORUPŢIEI PIRAMIDALE

- Mâna cea puternică... pentru popor.

- Pe BECALI (de la USL), banii l-au făcut să devină orb!

- Nu suntem singuri pe lume, deci, atenţie sporită…


Detalii mai multe aflaţi vizionând http://modelulclaseipoliticetrimii.blogspot.ro

3

Re: Ne mai mirăm cum s-a ajuns la 7.403.836 de voturi?

De ce ne este dragă canapeaua lui Crin Antonescu?

http://www.evz.ro/detalii/stiri/noul-se … 10873.html

Noul secretar general adjunct al guvernului, personaj controversat implicat în scandaluri cu iz tabloid | VIDEO

Citiţi mai mult: Noul secretar general adjunct al guvernului, personaj controversat implicat în scandaluri cu iz tabloid | VIDEO - Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/noul-se … z2CT3ejHpn
EVZ.ro

4

Re: Ne mai mirăm cum s-a ajuns la 7.403.836 de voturi?

Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency

https://www.youtube.com/watch?v=vJnyWW3OCiU