1

Topic: Va doriti in continuare, camasi albe (PDL) si trandafiri (USL)?

Ne obliga cineva sa purtam numai camasi albe (PDL) si trandafiri (USL)?

Victor Ponta face tot felul de promisiuni cu privire la viitorul lui Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei.

Premierul il vrea la inchisoare si nu se lasa pana nu dobandeste acest lucru, spune el.

http://stiri.rol.ro/victor-ponta-il-fac … 14810.html


Si totusi, stofa comunista...se poarta! (daca cititi si comentariile, va veti convinge)

http://www.zang.ro/blog/75111/ne-obliga … dafiri-usl

    Monica Solomon · University of medicine and farmacy iasi

    Victor Ponta vorbeste "foarte democratic".De mult imi doream 2 oameni care sa minta si sa ameninte in fruntea tarii!Cred ca e disperat. Altminteri nu se justifica limbajul.Cel putin la Antonescu nici nu am ce sa cer .......un repetent!

    Goace Elvil · Top Commenter

    fi al dracu de bolsevic nu te-oi vedea eu sa vezi ce maninci javra comunista vreti sa restaurati ciuma rosie nu ajunge cit v-ati batut joc de popor si tara NEMERNICULE n-o sa ajungeti niciodata la nivelul presedintelui traian basescu,intoxicati populatia cu tot felul de minciuni dar poporul vede si s-a desteptat,va laudatica basescu n-are sprijin popular si intoxicati cu asta poporul dar sinteti putini ati inceput sa tremurati de fricaNEMERNICILOR,SECURISTILORde altfel sinteti condusi de un securist FELIX MOTANUL

    Florina Boianschi · Institut petrol si gaze

    Atata timp cat a facut scoala pe banii statului(ai nostri) si este platit din banii nostri acest individ trebuie sa stie ca nu este pe maidan sa vorbeasca asa.Poate sa foloseasca macar cuvintele invatate in facultatea de drept.Cand foloseste asemenea cuvinte,indiferet cui le adreseaza ne jicneste crezand ca suntem prosti,o mahala ca o hazna.Politica nu dezvolta gandirea,iar mama lui Ponta nu este nemtoaica .
   

    Corina Borsos · Human Resources Manager at Nikmob Nehoiu

    Nu credeam ca dupa 1989 vor mai fi comunisti rosii, dar iata ca sint (ca dovada ca nu au rezistat mult pina sa-si aleaga culoarea comunismului), si inca multi crescuti de Iliescu si care apara puscariabilii. Pacat ca nu a inteles nimic din ce i-au spus la Bruxelles. El stie una si buna: sus Nastase si Felix motanul.
   
   
    Pisleag George · Top Commenter

    Mihail-Lucian Toba esti un cocalar usl+ist retardat. Mars de aici nemernicule, tigan borat care esti in stare sa iti vinyi tara pt o punga de zahar.
   
   
    Totoliciu Dan Catalin · GR.SC."REGINA MARIA" at High School

    Nervoşi cei de la secu-pdl....chiar nu vă învaţă şi altceva la Băneasa????
   
   
    Florin Mihalache · Top Commenter · Bucureşti

        D-ule Catalin de fiecare cand apare ceva de infulecat cu gurile alea P.D.L.iste incearca sa ingurgiteze tot ,parca sunt niste Pyranya ei chiar mai cred ce spun pai mod de comportament comunist vad la P.D.L.isti daca se adevereste problema cu secretizarea telefoanelor la sediul de campanie al pres. suspendat se vor lumina romanii cum a castigat in lupta cu Gioana si asta ne arata sistemul bolsevic de control si dominatie asupra poporului de catre acest om ingrat ,sa zicem prin absurd ca se inmoaie prostimea si oamenii fara minte si se salveaza si acum dar nu cred ,asa sa fie pai nu-i vine randul si lui orice minciuna iese pana la urma la suprafata ,vai de capul nesimtitilor astora din P.D.L. , ce mila o sa-mi sa fie de voi.
     
     
    Pisleag George · Top Commenter

    Mincinos e javra asta comunista Ponta.
   

    Mihail-Lucian Toba · Top Commenter

    continuare : CE MAI INCURCI LUMEA SI NE ABURESTI IAR CU MINCIUNI SI AIURELI DE ADORMIT COPIII ?????- NU ESTI ALESUL POTRIVIT, ESTI DOAR O MARIONETA....VREI SCHIMBAREA ROMANIEI IN BINE, DUPA 23 DE ANI DE IAF SI CONDUSA PRIN ROTATIE DE MAFIA PATRULATERULUI ROSU ?...SUGESTIE : DA URGENT ORDONANTA DE URGENTA CU PRIVIRE CA NOILE ALEGERI SA SE FACA PRIN APLICAREA PUNCTULUI " 8 ", AL PROCLAMATIEI DELA TIMISOARA APOI ALTA ORDONANTA DE STOPARE AL TRASEISMULUI "CURVESC-PARLAMENTAR" SI CONFISCAREA AVERILOR ILICITE !!!!, CE ZICI ??... ESTI IN STARE DE ASA CEVA ? , SA NE SCAPAM ODATA PENTRU TOTDEAUNA DE ...POVARA COMUNISMULUI ...iliescian ! , SA INCEPEM O ERA NOUA, CURATA FARA MINCIUNI, HOTII, MAFIOTI SI CAMATARI...CE ZICI ?...D-LE PONTA...AVEM IN TARA ASTA SI OAMENI ADEVARATI CU COMPETENTA SI CARE AU RESPECT FATA DE ORDINE, DISCIPLINA LIBER CONSIMTITA SI DE CORECTITUDINE !!!!....FARA DEZINFORMARI !...DEMAGOGI...PUNGASI...!!!

    Mihail-Lucian Toba · Top Commenter

    BRAVO ! D-LE PONTA, SUNT JUSTE APRECIERILE LA ADRESA LUI ...BASE= "JAVRA SI JIGODIE ORDINARA"+ NEMERNICIA CARACTERULUI INFECT DE OM BOLNAV PSIHIC , AHTIAT DUPA "CIOLAN"= PUTERE....DAR NU UITA TE ROG, ORIGINEA SI INVATATURA BOLSEVIC- COMUNISTA PE CARE AI DOBANDIT-O LA SCOALA NEO-COMUNISTA ...CU FATA "UMANA" A K.G.B.-istului Iliescu Ion, A MENTORULUI TAU NASTASE, NOMENCLATURIST CU VECHI STATE DE SERVICIU CARE A AJUNS IN "PUSCARIE"....CUNOSTI ZICALA ?...:

    Cine se naste din Pisica (?!)...Soareci Mananca !!!-

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici