1

Topic: Desi este criza, vreti sa traiti cu 10 ani mai mult?

Sfatul numarul unu il aflati de la medicul francez Frederic Saldmann.

Doriti sa cunoasteti reteta perfecta pentru o viata lunga si sanatoasa?

In cartea sa, "La vie et le temps", specialistul trece in revista toate avantajele sfaturilor sale, care se pare ca intrec la capitolul "eficienta in antiaging" orice pilula si injectie.

Studiile mentionate de medicul Frederic Saldmann ne invata cum sa reducem riscul de cancer la san, pe cel de cancer de prostata, combate stresul, anxietatea, starile depresive si poate contribui semnificativ la obtinerea unui somn de calitate.

Nimic mai simplu si la indemana tuturor, incercati sa va iubiti asa cum va place, fara rezerve…

Aceasta este metoda cea mai eficace pentru toti pamantenii, oriunde si oricand, indiferent de situatia lor materiala, financiara, starea natiunii, regimul politic, perioadele de criza, etc.


Cat despre acest „medicament antic si miraculos”, dupa o cercetare efectuata pe un esantion de 3500 de persoane cu varstele cuprinse intre 18 si 102 ani la spitalul din Edinburgh, rezulta ca 3 episoade pasionale pe saptamana cresc speranta de viata cu 10 ani.

Deci sa trecem cu totii la treaba, viata noastra depinde de modul cum suntem informati, cum comunicam, dar si de „specializare” sau „scoala vietii”. (intreaba pe cine doresti, nu doar prietenii!)


Succes tuturor, indiferent de varsta!

Acesta este cu siguranta si un sfat bun de "U E", am dreptate ?

http://www.csid.ro/sex/vreti-sa-traiti-cu-10-a...

http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/bl … id=1414354

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici