1

Topic: APEL LA DEMNITATE ŞI CURAJ

ROMÂNI ŞI MAI ALES VOI, CETĂŢENII VĂII JIULUI! DACĂ MAI AVEŢI UN STROP DE DEMNITATE ŞI CURAJ ÎN VOI, HAIDEŢI CU TOŢII, PE  24.01.2012, ÎN STRADĂ ÎNCEPÂND CU ORELE 10.30. NOI, FEDERAŢIA NAŢIONALĂ A MUNCII, UNIUNEA NAŢIONALĂ A MUNCII VALEA JIULUI, LIGA MUNCITORILOR DIN ROMÂNIA ŞI PENSIONARII MINERI MAI AVEM MITING APROBAT ŞI PE 23 ŞI PE 24.01.2012, ÎN PETROŞANI, CU PLECARE DIN PIAŢA VICTORIEI. TOTI CEI CARE NU SUNT LAŞI ŞI MAI AU UN STROP DE DEMNITATE ÎN EI, SUNT INVITAŢI SĂ NI SE ALĂTURE PENTRU A PUNE UMĂRUL LA DĂRÂMAREA DICTATURII LUI BĂSESCU ŞI A CIUMEI PORTOCALII.

NEMERNICII DE LA PUTERE NU SUNT BĂTUŢI ÎN CUIE CI OAMENII PREA LAŞI... DACĂ AR IEŞI UN MILION DE OAMENI ÎN STRADĂ, NEMERNICII DE LA PUTERE AR FUGI CA CEAUŞESCU. ÎN BUCUREŞTI SUNT PESTE 2 MILIOANE DE LOCUITORI ŞI IES, CEL MULT 2 000 DE OAMENI ÎN STRADĂ. ADICĂ 0,1%. ASTA IÎNSEAMNĂ CA CEILALŢI 99% TRĂIESC BINE ŞI/SAU SUNT LAŞI.

SUNT LOCALITĂŢI ÎN CARE SUNT 30 000 DE LOCUITORI ŞI IES ÎNTRE 500 ŞI 4000 DE LOCUITORI ÎN STRADĂ. DIN PĂCATE ĂŞTIA SUNT ROMÂNII... AŞTEAPTĂ CA CEI PUŢINI, CARE AU CURAJ, SĂ LE REZOLVE ŞI LOR PROBLEMELE.


TRĂIASCĂ ROMÂNIA, TRĂIASCĂ DEMOCRAŢIA SI POPORUL,
JOS CIUMA PORTOCALIE ŞI JOS DICTATORUL

Mesaj primit de la Valter Cojman

http://valter-cojman.blogspot.com/2012/ … curaj.html

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici