1

Topic: Atentie unde te asezi..... !!!!!! (FOARTE IMPORTANT, NU NEGLIJA)

Atentie unde te asezi..... !!!!!! (FOARTE IMPORTANT, NU NEGLIJA)

Subiect: Atentie unde te asezi.....

virus HIV-FOARTE IMPORTANT !!!!!!

Oricat de ocupati ati fi CITITI aceste randuri si dati mai departe tuturor cunoscutilor si colegilor! S-a intamplat la Paris de curand, dar se poate intampla oriunde si oricand.
Cu cateva saptamani in urma, intr-o sala de cinema, o persoana a simtit ca o inteapa ceva in momentul cand s-a asezat pe scaun.
Cand s-a ridicat sa vada ce este, a vazut un ac infipt in scaun cu un bilet alaturat pe care scria: "Tocmai te-ai infectat cu HIV". Centrul pentru Controlul Bolilor (din Paris )raporteaza multe intamplari similare petrecute recent si in alte orase. Toate acele testate erau HIV Pozitiv. Centrul raporteaza, de asemenea, ca s-au gasit ace la bancomatele publice in locul pe unde ies bancnotele.

Noi rugam pe toata lumea sa fie extrem de precauta in astfel de situatii. Toate scaunele/locurile publice trebuie sa fie bine cercetate, cu vigilenta si precautie, inainte de a fi folosite. O inspectie vizuala atenta va fi deajuns. In plus, va rugam sa trimiteti mai departe acest mesaj familiei si tuturor prietenilor pentru a-i avertiza despre acest potential pericol.

Cu putin timp in urma, un medic a povestit o intamplare asemanatoare suferita de unul dintre pacientii sai, la Priya Cinema din Delhi .
O tanara, logodita si urmand sa se casatoreasa peste cateva luni, a suferit acelasi accident la film. Biletelul atasat acului avea mesajul: "Bine ai venit in familia HIV". Desi medicul a explicat familie fetei ca va dura 6 luni pana cand virusul va deveni destul de puternic pentru a-i afecta sistemul si ca o victima poate supravietui 5-6 ani, fata a murit in 4 luni, probabil mai mult din cauza socului. Cu totii trebuie sa fim foarte precauti in locurile publice, Doamne ajuta!

Gandeste-te ca poti salva o viata daca trimiti mai departe acest mesaj.

Te rog, nu-ti ia decat cateva secunde!
Decat sa trimiti mai departe mailuri irelevante, te rog sa trimiti acest mesaj tuturor celor pe care ii cunosti.

Poate ca mailul tau poate salva viata cuiva.

Anca Subtirelu