1

Topic: Nou şi în România, CORAL CLUB INTERNAŢIONAL

Aura corpului uman si stresul

Inca din anii ’80 am incercat sa stabilesc diferentierea health mart pharmacy intre bolile psihice si fizice si situatiile de stres. Unele cauze ale stresului studiat de mine erau diverse neintelegeri in familie, divortul sau problemele la serviciu. Am constatat ca stresul este individual. Ceea ce pentru un individ poate sa fie stres, pentru altul poate fi un fapt cotidian, obisnuit, nestresant.

Stresul este adesea asociat cu oboseala. Una obisnuita trebuie sa treaca dupa o noapte de somn sau dupa o perioada de cateva zile de pauza. Daca oboseala nu trece, atunci putem vorbi de stres. Oboseala cauzeaza dezorganizari electrice in aura noastra, vizibile in amprenta electrografica pe care noi o inregistram in Laboratorul de antropologie a individului. In studiile pe sute de indivizi am observat ca exista dezorganizari in campul bioelectric al organismului care nu se corectau dupa o perioada de somn bun. Stresul se poate acumula si de-a lungul anilor, ceea ce duce la perturbari mai mari in echilibrul bioelectric al organismului. Aceeasi dezorganizare se produce si in situatiile de boala: suferinte gastrice, pulmonare, cardio-vasculare, pe fond nervos sau endocrin. Noi am reusit sa identificam trasaturile bioelectrice ale acestor boli, precum si unele caracteristici specifice stresului.
Cuprins articol

1. Generalitati
2. Situatii de stres intens

Situatii de stres intens

In situatiile intense de stres, campul bioelectric se blocheaza. In mod obisnuit, simetria imaginii electrografice (bioelectrice) intre cele doua palme, stanga si dreapta, este de aproximativ 70%. La majoritatea oamenilor sanatosi, in amprenta aurei se regasesc aceleasi elemente, atat la mana stanga, cat si la mana dreapta, simetric repartizate. In situatiile de stres scade aceasta simetrie, uneori pana la 10%. Iar in situatiile intense de stres, campul bioelectric se blocheaza. Pur si simplu nu mai exista descarcari in aura!
Intreaga activitate obisnuita de opreste, iar omul nu mai poate reactiona la stimuli! Daca acest stimul inceteaza, dupa 10-15 minute campul bioelectric revine la normal. Dar atentie, noi nu studiem aura, ci doar descarcarile electrice care se produc in acest camp pe care noi il numim generic aura.

Autor: Prof. univ. dr. Cornelia GujaCoordonatoarea Laboratorului de antropologie a individului din cadrul Institutului de Antropologie al Academiei Romane

Sursa: Revista Stresul

http://coralclub.ro/blog/2011/02/aura-corpului...

NOTA pentru prieteni !

Incepand cu luna martie a.c. au avut loc prezentarile ofertei CORAL CLUB INTERNATIONAL.
In mai multe orase din tara, s-au prezentat cetăţenilor oportunităţile de sanatate si afacere Coral- SANATATE LA 100 DE ANI - SECRETELE LONGEVITATII -

Localitatile in care s-au deschis filiale CORAL CLUB INTERNATIONAL sunt urmatoarele:
SIBIU, DEVA, TIMISOARA, ARAD, ORADEA, BAIA MARE, CLUJ NAPOCA si BRAŞOV.

Eu am fost printre primii inscrisi si va recomand toate produsele firmei cu multa incredere, mai ales ca sunt bine venite si pentru"S ANATATE", dar si pentru "BUSINESS" in acelasi timp.

INVITATIE LA SEMINARUL: “SANATATE LA 100 DE ANI – SECRETELE LONGEVITATII !

http://invitatielaseminar.blogspot.com

In lunile urmatoare se vor desfasura turnee si in alte orase din tara, unde se vor face inscrieri pentru membri si evident se vor infiinta alte filiale CORAL CLUB INTERNATIONAL în România.

Daca doriti sa fiti primii care sa beneficiati de oportunităţile de sanatate si afacere Coral CLUB INTERNATIONAL, vă rog sa va grabiti, sa nu asteptati sa fiti invitati inaintea altora, mai ales ca nu veti regreta, iar avantajele dvs. vor fi vizibile, rapide si durabile.

Si...sfatul meu privind sanatatea, care este proritara, sa nu-l uitati:

Cu siguranta va veti convinde ca am dreptate...si inca ceva, dupa intrarea in acest club, nu intâmplător am scris articolul: "MESAGERUL CĂII PĂGÂNE" (Apa potabila, a devenit o “sperietoare!)

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=48

un job valoros pentru toata lumea
recomandat de MIHAIL GEORGEVICI, cod 3301503
FILIALA BUCURESTI,

Reper:capatul liniei 300, Clabucet, 50 m. distanta de gura de Metrou "Grivita"
str. Vrancea nr. 5 sector 1, Bucureşti

Sursa MCP Press Agency, Mihail Georgevici