1

Topic: Cît timp trăieşti, simte-te viu. (...)

Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se adună în ani ...

Dar ce e mai important se conservă; Forţa şi Determinarea ta nu au vîrstă. Spiritul tău e cel de îngrijire , care îndepărtează pînzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare.

Dincolo de orice reuşita e o altă încercare. Cît timp trăieşti, simte-te viu.

Dacă ţi-e dor de ce făceai, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp ... Mergi mai departe atunci cînd toţi se aşteaptă să renunţi.

Nu lăsa să se toceasca tăria pe care o ai în tine!!!

LA REVEDERE PENTRU AZI !

http://romaniadindiaspora.ning.com/forum/topic...

http://gimis.sunphoto.ro/MOMENTUL_CAUTARII_PER...

www.ilustratiaculturala.ro/#/infirmiada-lui....

2

Re: Cît timp trăieşti, simte-te viu. (...)

Corect, aceste cuvinte sunt "nemuritoare"!

Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani... dar ce e mai important se conservă; forţa şi determinarea ta nu au vârstă. Spiritul tău este cel care îndepărtează pânzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reuşită e o altă încercare. Cât timp trăieşti, simte-te viu. Dacă ţi-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp... mergi mai departe atunci când toţi se aşteaptă să renunţi.

Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca în loc de milă să impui respect. Când nu mai poti să alergi, ia-o la trap. Când nu poţi nici asta, ia-o la pas. Când nu poţi să mergi, ia bastonul.

Însă, nu te opri niciodată.

citat din "Maica Tereza"