1

Topic: Sexul e cea mai buna dieta

Sfat atat pentru femei cat si pentru barbati ( pentru ca vad ca toata lumea este moarta dupa dieta de slabit)

Cea mai buna dieta este sexul. Potrivit ultimelor studii, cea mai eficienta metoda de slabit este sexul. De ce?
In timpul actulului sexual organismul arde mai multe calorii decat in 15 minute de mers la sala. Asadar, cine doreste sa arate mai bine se poate distra in dormitor.

http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/vi … dieta.html

Daca te simti tare (tanar) ...poti sa zici, nu?

2

Re: Sexul e cea mai buna dieta

Sexul, cea mai buna metoda de slabit!

Specialistii ne asigura ca dieta bazata pe sex este una dintre cele mai usoare si placute cure de slabire din lume: arde cu usurinta caloriile, iti lucreaza intregul corp si iti confera placere! In plus, nu exista restrictii alimentare de niciun fel.
pub Viitorul copilului tau e important? Fa-ti o asigurare ING

Super Dieta bazata pe sex

In 2004, specialista in nutritie si sanatate, Kerry McCloskey a publicat "The Ultimate Sex Diet: The Super Sex Diet That Works" . Ea vorbeste in carte despre aceasta dieta inedita care este mai mult un stil de viata care imbunatateste sanatatea oamenilor prin beneficiile aduse de sexul regulat. Kerry marturiseste ca daca sexul devine o activitate "prestata" regulat, poate reduce si depresiile si poate mari imunitatea, pe langa evidenta scadere a greutatii si imbunatatirea sanatatii inimii.

Autoarea cartii The Ultimate Sex Diet estimeaza ca o jumatate de ora de sex arde peste 200 de calorii.  Studii stiintifice in domeniu arata ca intimitatea este un factor care mareste durata vietii, iar intimitatea la randul sau poate fi imbunatatita cu ajutorul relatiilor sexuale frecvente.

http://www.9am.ro/top/Incredibil/151204 … labit.html