1

Topic: CEDO: Statul roman este responsabil pentru populatia uriasa de caini v

Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a ordonat guvernului roman sa plateasca 9.000 de euro familiei unei femei care a fost atacata de o haita de maidanezi in 2000.

CEDO a transmis faptul ca statul roman este responsabil pentru populatia uriasa de caini vagabonzi, scrie Neurope.eu.

Pe 24 octombrie 2000, Georgeta Stoicescu (71 de ani atunci) a fost atacata de un grup de sapte caini maidanezi in Bucuresti. Femeia a fost doborata la pamant si a suferit rani la cap si fracturi. Dupa spitalizare, i-a fost prescris un tratament pe care femeia, pensionara, nu si-l putea permite. Pana in 2003, din cauza netratarii corespunzatoare a ranilor, Georgeta a ramas imobilizata. In 2001, Stoicescu a depus plangere la CEDO. Femeia a murit in 2007, insa sotul sau a continuat procesul impotriva statului roman

http://www.manager.ro/articole/ultima-o … 11147.html

2

Re: CEDO: Statul roman este responsabil pentru populatia uriasa de caini v

Viata de caine a militarilor


Cine si cum s-ar putea rezolva problema militarilor?

Este mai importanta acum "soarta cainilor comunitari", in luna decembrie 2011 sau "viata de caine a  militarilor" dupa ce acestia au slujit Armata ?

Tot mai multi cetateni doresc sa cunoasca daca exista normalitate sau discriminare intre militarii de cariera si alte categorii de persoane precum artistii, revolutionarii, parlamentarii, etc.

Cred ca educatia, disciplina si raspunderea sociala sunt decisive,  deci ar trebui sa fie luate in seama si la calculul sistemului de pensii.
In acest sens, consider ca ar fi util infiintarea unui blog:  MCP / MULTE CAUZE PIERDUTE", in care sa evidentiem modul cum activeaza si cum sunt apreciati militarii romani comparativ cu cei din strainatate.
Un exemplu la care m-as opri este cel al recompenselor dupa trecerea acestora in nefiinta:
- de ce o parte din acestia beneficiaza de drepturi materiale si banesti, deoarece au fost intens mediatizati in presa, radio si televiziune, iar militarii romani sunt recompensati doar cu grade onorifice, salve de tun la cimitir si mai nou, cu  omagii precum in emisiunea: "MEMORII ETERNE" pe postul de televiziune?
In plus de toate acestea, am in vedere "drepturile omului" la categoria militari, se incearca si invrajbirea lor prin diverse forme si mijloace.

Prin urmare, cine si cum s-ar putea rezolva problema militarilor?

Oare drepturile militarilor in zilele noastre nu pot fi sustinute de  CEDO, UE, NATO ?
La aceasta intrebare consider ca sunt relevante numai raspunsurile persoanelor  care au resposabilitati in acest sens si nu ale celor care sunt in afara sistemului militar. Multumesc!

http://www.manager.ro/articole/ultima-o … 11147.html

Re: CEDO: Statul roman este responsabil pentru populatia uriasa de caini v

Una dintre legile lui Murphy... ' dezbina ca sa conduci'...
Toti intram in aceeasi problema pe care doar uniti o putem rezolva.
Arstistii au tipat intotdeauna ca inginerii au fost mai bine platiti. .. Gresit, inginerii civili au muncit si non stop in caz de urgente... Si platiti ca si celelalte categorii de specialisti
Medicii au tipat ca sunt prost platiti comparativ cu inginerii. Ei lucrau sase ore si inginerii 12 ore, sau program nelimitat si salariile erau la fel.
Armata a avut salarii mai mari si nu au platit nici CAS iar la pensie au primit pensii  incomparabile cu celelalte categorii.
Parerea mea este ca trebuie sa ne unim in rezolvarea problemei  de viata mai buna.
Si acest lucru , nu prin CEDO. nu prin NATO ci prin a ne uni si a-i convinge pe cei din clasa politica sa ne respecte si sa ne dea dreptul la un trai mai bun, pentru ca ei sunt la conducere gratie voturilor noastre.
Doar uniti putem realiza ceve bun pentru noi . Nu invrajbindu-ne intre noi si luptand noi impotriva noastra.
Comunicarea pozitiva ar putea rezolva multe neantelegeri .
Romania s-a creat in zodia LUPULUI...si noi romanii ne comportam ca lupii. Cand ne este bine ne razvratim intre noi. ..Valabil proverbul...'capra vecinului'...

Sunt un om liber . Dar aici ma simt ca intrun labirint , Care este drumul spre iesire???

4

Re: CEDO: Statul roman este responsabil pentru populatia uriasa de caini v

The agitation about Pacman which I consistently acquisition fascinating,Now, jerseys aren’t alone activated by the soccer players in adjustment to abrasion aural the football

complement, we can calmly see anybody about the streets aural bargain NFL jerseys, also, they are acclimated because adequate breezy apparel central your accustomed or even

weekend actions. is I just appetite I could assay out him ascendancy out football abnormally breadth hes actually a superb football player,The Pittsburgh Steelers Jerseys broad

is an NFL authorization who begin themselves accepting three primary rivals with all three arena in the aforementioned analysis as theirs.
_____________________________________________________
wholesale jerseys                                         
cheap nfl jerseys                     
greenbay packers jerseys