1

Topic: Atenție la ziua de 25 Octombrie a.c.!

Atenție la ziua de 25 Octombrie a.c.! Atenție: militarii vor da o lecție politicienilor pe 25 octombrie a.c. fiindcă nu li s-au respectat drepturile și au fost marginalizați în ultimii ani, deși războiul bate la ușă!

Din notificări
Dan Barsa


Tudor AlexandruANCMRR ”GL. TRAIAN MOSOIU” - FILIALA BIHOR
12m  ·
" APEL LA BOICOTAREA DE CĂTRE MILITARI ȘI POLIȚIȘTI, A PREZENȚEI POLITICIENILOR LA FESTIVITĂȚILE ORGANIZATE DEZIUA ARMATEI (25 OCTOMBRIE)!
Se apropie 25 Octombrie, Ziua Armatei. Sunt vreo 60 de asociații și organizații diverse care reunesc militari și polițiști în rezervă și în retragere. Ocazia este mai mult decât perfectă pentru a exprima nemulțumirile militarilor față de clasa politică. Cum? Bineînțeles că există o multitudine de variante. Sugerez una foarte simplă, dar care va produce precis efecte. Și anume, ca reprezentanții asociațiilor să depună coroanele omagiale înainte de sosirea politrucilor diverși și să părăsească locațiile pentru ceremonii, exact în momentul în care aceștia își încep discursurile în care mint oricum că respectă armata. Pot fi și alte variante, ideea principală fiind ca militarii și polițiștii să transmită politicienilor un semnal clar asupra faptului că politicienii au intrat în conflict cu armata!
Există și un element ajutător care va amplifica efectul și care va deveni cu siguranță util în a crea o vizibilitate maximă privind nemulțumirile militarilor, mai ales în condițiile în care doar o mică parte din asociații participă cu reprezentanți la activitățile omagiale. Elementul de efect este acela ca asociațiile să înștiințeze în prealabil instituțiile politice (primării, prefecturi, partide, în București - președinția, cei 2 președinți ai camerelor, ș.a.m.d.), cu mediatizare publică (în presă și pe rețelele de socializare), asupra faptului că militarii din asociația "X", nu vor participa alături de reprezentanții politici la ceremoniile organizate de Ziua Armatei, în semn de protest față de desconsiderarea militarilor manifestată de către clasa politică (dovedită prin diverse acte nomative discriminatorii și cu tente vădite de persecuție politică îndreptate contra intereselor militarilor). În cazul activităților din Mun. București, notificările trebuie să vizeze și pe reprezentanții C.C.R. și ai Î.C.C.J. și C.S.M. - și care de Ziua Armatei, de câțiva ani sunt prezenți și aceștia în tribunale oficiale - așteptând ca armata să le prezinte onorul! Nu este complicat și nu necesită mult timp! Vă dați seama ce fețe își vor trage cei 2 președinți ai Parlamentului sau primărița de la Craiova sau președintele C.C.R. - când vor primi înștiințări că nu sunt bineveniți printre militari la omagierea Zilei Armatei!
În același timp, pot fi notificați despre boicot și marionetele din conducerile militare ale ministerelor (serviciilor). Și care oricum nu mai au nicio demnitate de mult timp, din moment ce nu au absolut nicio poziție contra loviturilor încasate de la politicieni de către militarii și polițiștii pensionați!
Bineînțeles că sforarii de la asociații vor cleveti ca de obicei, cum că nu este momentul, că nu ar fi demn ș.a.m.d. Ce facem cu ei? Îi ignorăm, îi înlocuim și gata! În condițiile în care de ani de zile, acești sforari depun coroane de Ziua Armatei încolonați spășit înapoia politicienilor care lovesc în armată. Sunt aceiași sforari care după defilare, mai mânâncă fericiți și o fasole cu cârnați alături de politicieni și mai beau și un vin alături de aceștia.
Așteptăm materializarea! Liderii A.N.C.M.R.R. și din cadrul M.Ap.N. și din cadrul M.A.I.! Dvs. conduceți cele mai mai asociații de militari și polițiști în rezervă/în retragere! Măcar acum în ceasul 14, fiți și Dvs. puțin demni!"
( Preluat )

P.S. Acest material a fost preluat de pe grupul "Rezerviștii" azi 23.10.2023. și va fi mediatizat în întreaga lume; urmează șă ne convingem dăcă această idee (propunere) va deveni realitate!

"Armata este adevărata noblețe a țării noastre" Napoleon Bonaparte

Mihail Georgevici
MCP Press Agency

https://www.blogger.com/blog/post/edit/ … 8871533858