1

Topic: Niky Cotelici Kempo Marian Olaru pe podium in forta

Sursa MCP Press Agency
Reporter Niky Cotelici

Kempo Olaru Marian  pe podium, in forta!

Dupa o absenta de 10 luni, din  motive medicale,  de la evenimentele sportive, Marian Olaru si-a facut  aparitia in forta prin participarea la Campionatul European de Lupte Tataresti, care s-a desfasurat saptamana trecuta si unde sportivul nostru a obtinut Locul III, iar astazi, a urcat din nou pe podium, ocupand tot locul III, la Cupa Romaniei de Semi Kempo, care a avut loc in Bucuresti.

L-am cunoscut pe Marian Olaru acum cativa ani, in calitate de instructor Garzi de Corp la Academia Nationala Bodyguard si l-am perceput ca fiind modest,  vesel si prea bland, pentru sportul dur pe care il practica. Am fost curioasa sa ii cunosc performantele sportive si am aflat ca, Marian Olaru este legitimat la Clubul Sportiv Amatto Budokan, cu un palmares bogat, de altfel,  fiind  campion european de brazilian jiu jitsu, detinator centura naga, multimplu campion national, detinator a 5 centuri  de kickboxing in UK, centura neagra kempo si peste 100 medalii din care 40 internationale.

Accidentat grav in timpul luptei,  pe 1 noiembrie 2021, la Promotia Urban Legend - Constanta,  pentru Centura MMA  Strike la categoria 77 kg, Marian a facut o recuperare lunga si grea, reusind dupa eforturi si antrenamente asidui,  sa participe la doua evenimente sportive si sa urce tot de 2 ori pe podium.

Te admir pentru vointa, perseverenta si taria de caracter de care dai dovada si iti doresc sa obtii medalii la fiecare eveniment sportiv!
Mult succes!