1

Topic: OPINII ȘI DECLARAȚII DESPRE CAZUL ALEXANDREI MĂCEȘANU venite din SUA

OPINII ȘI DECLARAȚII CU PRIVIRE LA CAZUL ALEXANDREI MĂCEȘANU venite din SUA

Totuși, văd că există un lucru îmbucurător, atât oamenii care s-au solidarizat cu Alexandra Măceșanu, unele posturi de televiziune, chiar și oamenii politici au reacționat la mascarada pe care o fac cei care se ocupă de acest caz și le-au arătat că în spatele acestui dezaxat mintal Gheorghe Dincă (cu fișe medicale de boli mintale- psihiatrie) nu este singurul vinovat, în spatele lui există o bandă criminală, TRAFICANȚI DE CARNE VIE, iar această fată nu putea să dispară fără urmă, (ce, era o vrăbiuță care a zburat?!) negăsind nici corpul, nici amprente în casa nemernicului, nicio urmă (sânge, obiecte care aparțineau victimei) , iar „specialiștii” noștri sunt duși de nas de un imbecil care îi plimbă să caute cadavrele în Olt, în lacul de la Caracal și nici nu mai știm unde îi trimite. Oameni buni, citiți ce spune Alexandru Nemoianu, despre cei care-l- cunosc și îl protejează, și unde duc firele acestei afaceri murdare.
Nu cred că nu ați văzut aceste rânduri și nu le-ați citit, dar sunteți pasivi și mai mult vă influiențează guriștii neaveniți, cei care nu au menirea a se pronunța în cercetarea crimelor. Cred că unele articole din presă au creat o isterie națională și de neîncredere în organele de POLIȚIE, JUDECĂTOREȘTI. Încetați a speria populația, că nu-i la tot pasul un criminal printre noi. Faceți mai mult rău decât bine cursului anchetei.
ată ce spun oamenii despre acest caz:
Marioara Iusumbeili
Alexandra este la traficanții de carne vie . A fost dusa fie în Italia , Spania, Bulgaria sau cine știe unde.
Mafia este bine organizată și are membrii din toate instituțiile statului. Oameni josnici cu pofta câștigului pe cai murdare.
Eu nu cred ca aceste fete mai au vreo șansa să scape din mâinile mafioților.
Vai de noi. ..
• OPINII ȘI DECLARAȚII CU PRIVIRE LA CAZUL ALEXANDREI MĂCEȘANU, venite din SUA

o Iată cu ce informare vine (cu privire la Alexandra Măceșanu) din Statele Unite ale Americii de la dl. ALEXANDRU NEMOIANU, (n. 28 aprilie 1948, București) un autor, istoric, eseist, filozof al civilizației, publicist și scriitor român, emigrat politic în Statele Unite fin 1982
o • 7h
• Alexandru Nemoianu:
Gh.Dinica era bine cunoscut si avea ocrotitori puternici. Făcea parte din banda care furniza „carne vie" la Deveselu.(Aveti grijă, acest adevăr va fi mușamalizat cu violență, în Tezaur Românesc / Romanian Treasury! Dar a fost obligația mea morală sa vă informez căci sunteți un om cinstit și pe care îl respect.)

• Și de la domnul
Dumitrescu Laurentiu Interesanta analiză, care poate fi luată in calcul, sunt mult mai multe intrebari care inca nu au raspuns cum ar fi si amprentele criminalului pe scociul gasit care nu au fost precizate inca in media, numai amprentele fetei au fost confirmate, daca era legata cand a dat telefon, cum a putut sa ajunga la telefon sa-l seteze si de ce nu a incercat sa fuga sa strige ajutor !? Ipoteza unui complice nu e de neignorat din vre-o organizatie criminală de trafic de persoane...! De ce politia nu a facut pândă ca tot au stat la ambele porti si din fata si din spate ca tot nu au intervenit...! Am vaga presimtire ca e un fel de "Colectiv" o regizare criminala de rasturnare de guvern cu sacrificii umane..., sper sa ramana o coincidenta....!

ÎNTREBĂRI CARE AȘTEAPTĂ UN RĂSPUNS URGENT CU PRIVIRE LA DISPARIȚIA ALEXANDREI MĂCEȘEANU:
1. Presupusul criminal Dincă Gheorghe recunoaște crima (așa ne infornează organele de cercetare), atunci, unde este cadavrul?
2. Dincă Gheirghe declară că în momentul în care a prins-o pe Alexandra că vorbea la telefonul mobil, a lovit-o, apoi a plecat în oraș, iar când s-a înapoiat a găsit-o moartă. Cum și unde a ascuns cadavrul, atâta timp cât polițiștii erau la poarta casei?
3. De ce nu vă puneți întrebarea și nu luați în calcul următoarele: Măceșanu Alexandra a fost pusă (cu forța) de cel care a răpit-o să telefoneze la 112 (din apropierea casei lui Dincă Gheorghe)?
Această bandă organizată de criminali, traficanți de carne vie au arucat în casa lui Dincă Gheorghe oase de om, iar probele găsite în mașina lui, fire de păr și cercelul care-i aparținea Alexandrei, este probă indubitabilă că a fost în autoturismul prezumtivului criminal.
4. Negăsirea corpului Alexandrei Măceșanu seamănă cu povestea Elodiei. Să nu ne aflăm și de data aceasta în aceeași situație, când organele specializate ale procuraturii, poliția și justiția, fiind amenințați (înfricoșați) de valul de proteste al unor oameni de bună credință, dar manipulați, de groaza pierderii locurilor de muncă, ferească Dumnezeu, vor încheia dosarul ca și al lui Cristian Cioacă, prin negăsirea cadavrului? Nu trebuie să se termine așa!
5. Dacă fata Măceșanu Alexandra a fost sechestrată în casă, a fost lovită mortal de către Dincă, care sunt probele materiale găsite de criminaliști la fața locului? De ce nu ni se spune adevărul?
6. Isteria, revolta spontană, luptele politice care se dau în sânul societății noastre, goana după putere, îi fac pe foarte mulți reprezentanți în structurile politico-administrative din țară, și chiar din străinătate (vezi declarațiile lui Cioloș) să facă afirmații halucinante, care-i dezonorează.
7. Care sunt concluziile SRI? Există sau nu există o bandă criminală care a făcut ca Măceșeanu Alexandra să dispară (fără a i se găsi corpul) Ce spun în acest caz specialiștii criminalogi, polițiștii, procurorii, judecătorii? Cum se asigură securitatea cetățeanului român? Mai pot românii să aibă încredere în POLIȚIE?
8. Și aici există o întrebare pe care trebuie să și-o pună organele de anchetă: de ce Alexandra Măceșanu a apelat la 112 și nu l-a sunat pe tătăl ei? (Nu luați ca bună afirmația unor ziariști care ne spun că această copilă avea mai mare încredere în POLIȚIE)
ATENȚIE!... Cel care i-a dat telefonul Alexandrei Măceșanu ca să sune la 112, a făcut-o în mod intenționat, ca să producă derută și să arunce vina pe cei de la Poliție.
Este inadmisibil ca Mass-media, unde sunt chemați (te miri cine) ca să-și dea cu presupusul, și nu cred că mă înșel că vor apărea și prezicătoare și „înzestrații paranormali” să descopere unde se află „cadavrul” , dacă a fost omorâtă, așa cum a declarat Gheorghe Dincă.
9. Declarațiile lui Dincă, sunt ale unui om bolnav, iar presa și TVR-ul au un „coltuc prospăt” de ros pe suferința unor oameni care și-au pierdut fiica.
ROMÂNI DRAGI, CARE ESTE PĂREREA VOASTRĂ?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid … &ifg=1