Topic: Niky Cotelici - Interviu cu medaliatul Dani Santioneanu - Locul III
Sursa: MCP Press Agency
Autor: Niky Cotelici
Interviu cu medaliatul Dani Santioneanu - Locul III Limassol 2019 -
In exclusivitate pentru MCP Press Agency
Sunt entuziasmata sa il intervievez astazi pe Karatistul Dani Santioneanu , Locul III la Turneul international Karate1- Youth League Limassol, Cipru, din doua motive:
primul, ca a reusit sa se detaseze lejer de cei peste 1500 de sportivi selectati din 58 de tari si al doilea, ca astazi Dani isi aniverseaza ziua de nastere!
- Dani, esti legitimat la Clubul Sportul Studentesc. De cand practici Karatele?
- Da sunt legitimat la Sportul Studentesc si practic karate de aproximativ 12 ani. Am centura neagra 1 dan.
- Este prima ta participare la un concurs international?
- Nu este a 6-a oara. Prima data a fost acum un an si jumatate.
- Cum ti s-a parut acest concurs? A fost greu? Cum au fost adversarii tai?
- Toate concursurile internationale sunt dificile mai ales unul ca acesta pentru obtinerea punctelor in ranking-ul mondial.
- Ai avut emotii?
- Mereu am emotii in tara cat si in afara dar am invatat sa le stapanesc si sa fie constructive.
- Cum lucrezi cu antrenorul tau? Cum ti se par antrenamentele cu Shihan Adi Ghinea?
- Antrenamentele cu Sensei Ghinea sunt de cel mai inalt nivel. El ne pregateste atat fizic cat si tactic si mental. Mereu invat ceva nou.
-Ce ne spui noua, sustinatorilor, de pe podium?
- Medalia nu se poate obtine fara munca multa, atitudine si determinare!
- Ce proiecte de viitor ai?
- Sa ajung pe cea mai inalta treapta a podiumului la campionate internationale inclusiv cel European si Mondial si de ce nu calificarea la olimpiada!
- Asa sa iti ajute Dumnezeu! Mult succes in ceea ce ti-ai propus sa faci!
La multi ani, dragul meu medaliat!