1

Topic: Niky Cotelici - Memorialul Irinel Barbu

Sursa: MCP Press Agency - Niky Cotelici

Memorialul Irinel Barbu

Duminica, 12 noiembrie 2017, orasul Otopeni a fost gazda a 2 evenimente deosebit de importante : "Cupa Orasului Otopeni la Karate"  si al doilea eveniment, plin de dragoste, durere si loialitate, "Memorialul Irinel Barbu", concurs organizat in memoria sportivului de la CS Otopeni Karate, stins din viata timpuriu si brutal in primavara acestui an. In cadrul memorialului, au participat doar seniori, care au luptat in sistem open, fara categorii de greutate. Au luptat in sistem turneu - fiecare cu fiecare-  sportivi de la CS Otopeni, Universitatea Craiova, Sportul Studentesc, Rapid.

Openul a fost castigat si de aceasta data de renumitul nostru sportiv Paun Alexandru - Ionut, de la CS Otopeni Karate, acelasi sportiv care, medaliat cu aur  la Campionatul Mondial de KARATE Shotokan WSF Bulgaria -  Varna, 28-30 aprilie 2017, a urcat pe podium imbracat cu tricoul lui Irinel Barbu.

Locul 2 a revenit sportivului Gogolosi Bogdan - Viespe, Universitatea Craiova, 
Pe Locul 3 s-a clasat sportivul Ciprian Budui -  Sportul Studentesc Bucuresti.

Evenimentele au fost organizate de Clubul Sportiv Otopeni, cu sprijinul Primariei Otopeni si sponsorizat de  AKA  Group Security.

Felicit organizatorii pentru reusita evenimentului: Primaria Otopeni, AKA Group Security - Sensei Lucian Baroiu, Clubul CS Otopeni Karate - Sensei Iacob Marius.

Felicit sportivii pentru performantele obtinute, dar mai ales pentru gestul lor iesit din comun, de a mentine vie in sufletele noastre memoria celui ce a fost Irinel Barbu.


https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/ … e=5A0CB618