1

Topic: Niky Cotelici - Alex Vlad un avocat si un om in slujba omului.

L-am cunoscut pe avocatul Alex Vlad cand m-a ajutat fara nicio ezitare si fara niciun onorariu intr-o situatie urgenta si deloc placuta.

Am apreciat nespus ajutorul, dar mai ales, felul in care a facut-o, cu profesionalism, cu caldura, cu daruire, fara sa conteze ca este un serviciu gratuit.
Mi-a placut si i-am urmarit discret activitatea. A reusit din nou sa ma surprinda, a cata oara, pentru ca, oameni ca Alex Vlad,  inainte de a se gandi la bunastarea lor, se gandesc la sufletul chinuit al celor fara speranta!

De acum, oameni neindreptatiti, obligati sa accepte situatii defavorizante, pentru ca nu au posibilitati financiare sa intenteze procese, nu au acces la consultanta de specialitate si nimeni nu vrea sa apere drepturile unui om simplu si fara bani, pot contacta:

Asociatia VALEX cu sediul social in Str. Democratiei, nr.33 Tel: 0721144470, e-mail: [email protected] sprijina persoanele cu posibilitati financiare reduse, consiliaza si ajuta victimele violentei domestice, sprijina tinerele talente si tinerii cu rezultate remarcabile la invatamant, promoveaza sportul si cultura. Membrii Asociatiei VALEX sunt functionari publici, juristi, psihologi, experti contabili, experti I.T, asistenti sociali care au ca singur scop imbunatatirea , insanatosirea si educarea societatii romanesti, intrajutorarea persoanelor in varsta vulnerabile, fara familie. Oferim transparenta financiara celor implicati in derularea proiectelor noastre. Iar firmele implicate vor beneficia de publicitate in toate evenimentele derulate de asociatia noastra.

Ce spune av Alex Vlad despre acest lucru?

Niky Cotelici: De unde a pornit aceasta initiativa?

Av Alex Vlad: Din dorinta de a ajuta persoanele cu posibilitati financiare reduse sau poate chiar deloc, eu sunt presedinte si vreau sa fac mult mai multe pentru aceasta clasa chinuita si pentru victimele violentei in familie si care nu-si cunosc drepturile, de a ajuta batranii oropsiti de soarta si chinuitii, dar si copiii din centrele de plasament sau din familii sarace, dar care au talent in ceva si  nu au posibilitati; as vrea sa fac si un centru sa-i pot caza, sa le oferim masa si toate cele necesare.

Ma plec in fata ta, domnule avocat Alex Vlad!

Alex Vlad un avocat si un om  in slujba omului
http://stiri-ultima-ora.ro/urmea

Sursa: MCP Press Agency - Niky Cotelici