1

Topic: General Emilia Cristina Posastiuc, din SRI, a activat IN CADRUL...

General Emilia Cristina Posastiuc, sefa Centrului Surse Deschise SRI, a activat IN CADRUL SECURITATII ROMANE avand gradul de maior! Nu va mai lasati prostiti de manipularea lor ordinara!

9 august 2016, Redactia Comisarul de Prahova, Leave a commentOameni buni, sistemul din interior este condus tot de cadrele de nadejde ale Securitatii Romane, subofiteri/ofiteri, doar ca acum nu au ce sa faca si isi spun „ofiteri de intelligence”! 90% din ei au activat in Securitatea Romana si dupa anul 1990, ca totul sa para legal, au demisionat de forma si s-au incadrat sub identitati false: „Nu stim ce inseamna Securitatea! Nu am avut treaba cu asa ceva…”. De umplutura, sa aiba o anumita forma noua institutie de „intelligence”, au incadrat cu grad de subofiter/ofiter femeile de serviciu din curtea Securitatii Romane si fostii turnatori plantati prin cele mai „exotice” locuri din Romania!

nr adi 1In fotografie (atasata) aveti U.M 0289 – Centrul Surse Deschise SRI, condusa de General de Bg. Emilia Cristina Posastiuc, subofiter in cadrul Securitatii Romane si promovata pana la functia de general SRI! Va place in ce hal sunteti mintiti si manipulati cu Patria a Priori si „nu stim ce inseamna Securitatea Romana”?

Sute de milioane de euro cheltuiti din munca poporului roman, o intreaga tara inecata in saracie, si priviti cum arata o unitate militara a Serviciului Roman de Informatii: o combinatie intre azilul de nebuni si inchisoare stalinista cu poarta ca la Penitenciarul Rahova! Vai de viata si de sufletul omului care sta in ghereta din stanga: vine cu caloriferul electric de acasa sa se incalzeasca! Asa arata in realitate Serviciul Roman de Informatii si nu cum isi bat joc de dumneavoastra de dimineata pana seara: „Operatiuni pe intreaga planeta alaturi de CIA si NATO, demolam guverne, ne batem cu jihadistii, aruncam avioane in aer, dezamorsam bombe nucleare, ne luam de gat cu Putin…”.Centrul Surse Deschise se ocupa de manipularea presei din Romania, prin ofiteri acoperiti ca Stefureac, Mandruta, Marincea si altii ca ei, si fluxul de stiri straine care trebuie sa ajunga pe masa decidentilor romani. Cand primesc ordin de la mafia politica, Emilia Cristina jucand in tabara Coldea, pun la punct sondaje favorabile cui trebuie si stiri prezentate de fituici mizerabile, gen cele folosite de mafia de la “BRAVO”!!!

Formula magica dupa care l-au scos presedinte pe Iohannis: manipularea retelelor de socializare a cazut in sarcina Centrului Surse Deschise.

Conditiile de lucru sunt groaznice, presiune enorma pe subofiteri/ofiteri, amenintati si hartuiti tot timpul, tinuti fix ca la inchisoare si marturia unei fete: „Am stat 38 de ore in unitate, de abia am apucat sa mananc o supa la caserola si cativa covrigi…”. Dupa cativa ani de zile petrecuti in unitatea respectiva te poti imbolnavi lejer de cancer: nu exista niciun fel de protectie impotriva radiatilor…nu intereseaza pe nimeni!

Subofiterii si o parte din ofiteri sunt tratati ca fostii detinuti politici din inchisorile comuniste: „Aici este Securitatea! Nimeni nu deschide gura sau mergeti la inchisoare!”. Dupa doi ani petrecuti in Serviciul Roman de Informatii, multi incep sa sufere de grave tulburari de personalitate: introvertiti, speriati, tacuti, ajung sa rada la ordin. In momentul in care ai semnat contractul te numesti SCLAV CU ACTE al Serviciului Roman de Informatii si nimeni nu poate pleca din cauza clauzelor: in primul contract clauza de reziliere se ridica la 350.000 de euro, in al doilea poate ajunge si pana la un milion de euro! In fiecare luna se semneaza un angajament de „loialitate, devotament si secretizare” si toti sunt atentionati foarte „discret” si in gluma: „Vezi pe unde iti merge gura sa nu ajungi la Bellu…”. Ai terminat perioada minima de cinci ani de zile si vrei sa pleci din Serviciul Roman de Informatii, in primul an de la plecare vei vedea cum arata iadul: sase luni de zile ai voie sa iesi afara din casa doar la anumite ore, inca sase luni de zile nu ai voie sa parasesti Bucurestiul, intre trei si cinci ani de zile nu ai voie sa te aproprii de zonele de granita, dupa cinci ani de zile esti „liber”…monitorizat pana la sfarsiul zilelor tale!Se termina ziua de munca, zeci de ore petrecute cu ochii in monitoare, vezi stelute verzi in fata ochilor, si trebuie sa te apuci de raportul de seara: fereasca dracului sa faci cea mai mica greseala gramaticala…te vor batjocori si umili in ultimul hal! Ajungi acasa, faci un dus, dormi cateva ore si dimineata la prima ora esti la Securitate: munca ca sclavii de pe plantatie!

90% din cei care vor sa intre in Securitatea Romana – SRI au vise umede de genul: „Mama, intru in serviciile secrete, am sa fiu plin de bani, voi avea in pat cele mai frumoase femei, ma distrez la Ibiza si Monaco, ma bat cu spionii ca in filme…”. Da, exista si genul acesta de oameni, doar ca sunt recrutati intre 11 si 13 ani, marea lor majoritate din orfelinate, gasite familii pentru legendare, si lucrat ani de zile la ei pana devin veritabile fantome…